"Onlar vaat eder, biz yaparız" diyen Suiçmez, temel atarken Adil Karaismailoğlu'na da seslendi: "Zahmet etmenize gerek kalmadı."

CHP ve AKP arasındaki gerilim bu kez Trabzon’a taşındı. CHP Trabzon milletvekili adayı Sibel Suiçmez, AK Parti Trabzon milletvekili adayı Bakan Adil Karaismailoğlu tarafından müjdelenen Güney Çevre Yolu projesini ziyaret etti ve inşaatte kaskını takıp temel atma töreninde aktif görev aldı.

ONLAR VAAT EDER, BİZ YAPARIZ

Trabzonlu seçmeni etkilemek için 20 yıldır adından söz edilen, fakat şu ana kadar bir ilerleme kaydedilemeyen projelerden biri de Güney Çevre Yolu projesi idi. Güney Çevre Yolu Trabzon'da siyasi bir eyleme bir rekabete dönüştü.

Geçtiğimiz gün AK Parti Trabzon milletvekili adayı Bakan Adil Karaismailoğlu, Güney Çevre Yolu'nun 1 Mayıs'ta açılacağını müjdelemişti. Buna karşın, CHP Trabzon milletvekili adayı Sibel Suiçmez, bugün Trabzon'da partisinin diğer adaylarıyla birlikte projenin temelini attı.

CHP milletvekili adayları bugün Trabzon Akçaabat'a giderek projenin batı ayağında inşaat alanında kasklarını takarak temel attı. Sibel Suiçmez, Bakan Karaismailoğlu'na "Zahmet etmesine gerek kalmadı" sözleriyle seslenerek ilk temeli attı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Sayın Adil Karaismailoğlu’nun 1 Mayıs'ta herkesi davet ettiği Güney Çevre Yolu temel atma töreni, CHP'li milletvekili adayları tarafından erkenden yapıldı. Sibel Suiçmez, kazma ve küreği eline alıp ilk temeli atarken, "Adil Bey’in de bir daha zahmet etmesine temel atmasına gerek kalmadı, Trabzon ve Bölgemiz için hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.