CHP Trabzon Milletvekili Sibel Suiçmez, yerel seçim çalışmalarına başladı. Suiçmez'in ziyaretleri bugün de farklı ilçelerde devam ediyor.

31 Mart 2024 yerel seçim tarihi yaklaşırken, siyasi parti mensupları görev yerleri olan il ve ilçelerde önemli toplantılar gerçekleştirmeye devam ediyor. CHP Trabzon Milletvekili Av. Sibel Suiçmez de Trabzon'un çeşitli ilçelerinde İlçe Örgütleri ile temaslarını sürdürüyor.

Suiçmez bugünkü ziyaretleri kapsamında Beşikdüzü, Şalpazarı, Tonya ve Vakfıkebir ilçelerinde görüşmeler yaptı.

Bu 4 ilçenin CHP ilçe başkanı ve yöneticileri ile yaptığı toplantılarda, yerel seçim stratejilerini ele alan Sibel Suiçmez, CHP'nin yerel seçimlerden zaferle çıkacağını söyledi. Suiçmez açıklamasında, "İttifak olsun, olmasın, partimiz bu seçim sonunda yüzü gülen taraf olacak. Belediyeler sosyal belediyecilik anlayışına kavuşacak." dedi.

Suiçmez, İlçe Örgütleri temsilcilerine ilçe sakinlerinin öneri ve beklentilerini dikkatle dinlemelerini öğütledi. Yerel seçimlerde başarıyı getirecek olan en önemli şeyin, halk ile iletişim halinde kalmak olduğunu vurguladı.

Abdulkadir Uraloğlu Vakfıkebir'deki seçim bürosunun açılışında konuştu Abdulkadir Uraloğlu Vakfıkebir'deki seçim bürosunun açılışında konuştu

CHP Trabzon Milletvekili Suiçmez, “Örgütlerimiz ile bir bütün halinde; vatandaşlarımız ile her daim iç içe olacak, yerel seçimlerden zaferle çıkacağız. Önce yerelde sonra genelde iktidar olacağız.” ifadelerini kullandı.

Editör: Didem Bektaş