Trabzon Milletvekili Salih Cora, şehir hastanesi hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Şehir hastanesinin önümüzdeki hafta içerisinde ihale edileceğini söyleyen Cora, pandemi sonrasında yaşanan fiyat artışlarından dolayı firmanın tasfiye ettiği şehir hastanesiyle alakalı sürecin kendilerince yakından takip edildiğini ifade etti. 

TRABZON ŞEHİR HASTANESİ ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA İHALE EDİLECEK

Trabzon Şehir Hastanesi ile ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora; "İhale sürecini hep birlikte yakından takip ediyoruz. Ekim ayında ihaleye çıkmasını bekliyorduk fakat adli ve bürokratik olaylardan dolayı süreç biraz uzadı. Yaptığımız son görüşmelerde önümüzdeki hafta içerisinde ihalesinin olacağını ifade ettiler. Konuyu yakından takip ediyoruz." dedi.

SAĞLIK BAKANI FAHRETTİN KOCA'YA ÖZEL TEŞEKKÜR

Trabzon Milletvekili Salih Cora, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya özel teşekkür iletti. Plan ve Bütçe Komisyonun'da desteklerinden dolayı Sağlık Bakanı'na teşekkürlerini ileten Cora; "Değerli Bakanım, Trabzon ilimize de şehir hastanesi yapılması nedeniyle sizlere teşekkür ediyorum. 900 yataklı şehir hastanesi Trabzon’u bölgede bir sağlık merkezi hâline getirecektir ve bunun ihalesinin sonrasında değişen fiyatlar nedeniyle bir tasfiye süreci yaşandı. Önümüzdeki hafta içerisinde yeniden ihalesinin yapılarak sağlıktaki vizyonumuz olan şehir hastanesinin inşaatına kaldığı yerden devam edilecektir, bu konuda hiçbir şüphemiz yoktur. Destekleriniz için çok teşekkür ediyorum. Sizleri Trabzon’da yapımı tamamlanan Of Devlet Hastanesi ve Tonya Devlet Hastanesinin açılışına da bekliyoruz.” dedi

Editör: Hasan Yılmaz