Süper Lig 'de 2'de 2 yaparak yoluna devam eden son şampiyon Trabzonspor 'da Avrupa mesaisi başlıyor. Şampiyonlar Ligi play-off turunda Danimarka'nın köklü kulüplerinden biri olan Kopenhag ile eşleşen Bordo Mavili ekibin golcüsü Cornelius açıklamalarda bulundu.

Avcı açıklamalarında,"taktikleri Cornelius'tan aldım zaten" sözlerine tebessüm ile karşılık veren yıldız futbolcu Kopenhag karşılaşması öncesi şu ifadeleri kullandı;

Cornelius: Soyunma odalarını karıştırdım

Kariyerine Kopenhag'ta başlayan Trabzonspor'un golcü ismi Andreas Cornelius ise "Kopenhag'a karşı oynamak çok özel. Soyunma odalarını karıştırdım, değişik oldu benim adıma. Ancak burada yeniden olmak çok güzel bir duygu" dedi.

Danimarka Ligi'nde geride kalan 5 maçta 3 yenilgi ve 2 beraberlik alan Kopenhag'ın lige çok kötü başlangıç yaptığını kaydeden Cornelius, "Bu iki maçı kazanmak istiyoruz ve bekliyoruz. Zor olacak ama alabiliriz. Burada 12 yaşımdan 24 yaşına kadar oynadım. Bir çok kupa kazandım, Çok şeyler yaşadım, seyirciler beni iyi karşılayacak diye düşünüyorum" açıklamasını yaptı.

"Gol attığında nasıl tepki vereceksiniz?" sorusuna ise Danimarkalı oyuncu, "Kopenhag'da unutulmayacak anılarım var. Taraftarlar beni iyi karşılayacaktır. Gol atarsam sevinirim ama taraftarları üzmem, formamı çıkartmam, onların kalplerini kırmam" yanıtını verdi.