Pazartesi akşamlarının sevilen dizisi Çukur’un 2. Sezonunda Çukur’u elde eden Kara Kuzular ile Koçovalılar arasında bir savaşa tanık olmuştuk. Çeto’nun yalan söyleyerek yanında bulundurduğu Mahsun, gerçekleri öğrendiği anda Yamaç’ın yanında bulunmuş ve Kara Kuzular’ın lideri konumunda olan Çeto’nun ölmesi için onlara yardımcı olmuştu. Karakuzuların yeni lideri Mahsun, bir süre Çukur’da kaldıktan sonra kuzularını da alarak mahalleden ayrılma kararı almıştı. Çukur Mahsun Kimdir? Çukur Mahsun Geri Mi Dönüyor? Sorusu dizinin sevenleri tarafından sorulmaya başlandı. Çukur dizisiyle alakalı tüm detayları haberts.com olarak sizlerle paylaşmak istiyoruz.

Bildiğiniz gibi Çukur dizisinde artık Amca konumunda olan Cumali Koçovalı, mahallenin hakimiyetini ele geçirdi. Çukur’un kimyasını değiştiren Amca karşısındakiler kötü olurken, yanındakiler kazandılar. Aslında işin aslı hiçte öyle değil. Amca Koçovalı’dan korkan kişiler ona karşı sessiz kalmayı tercih ediyor. Yamaç’ın bir süre sonra Aliço ve Emmi vasıtasıyla Çukur’a yeniden dönmesi isyan kıvılcımları ortaya çıkarırken, mahallede yaşanan maddi sorunlar sebebiyle Amca Koçovalı ile herkesin baş etmesi zor hale geliyor.

Tam da bu esnada Kara Kuzular’ın devreye girdiği söylentiler arasında. Yamaç’ın yalvar yakar istemesiyle mahalleye dönen Mahsun liderliğinde olan Kara Kuzular, Amca ile savaşırken ona yardım edecek. Aslında Çukur dizisinde Mahsun karakterini canlandıran başarılı oyuncu Berkay Ateş, Alev Alev dizisinde Ozan karakterini de canlandırıyor. Çukur dizisinde Mahsun karakteriyle ekranlara gelecek olan Alev Alev’in Ozan’ı Berkay Ateş Kimdir?

Çukur Mahsun Kimdir? Çukur Mahsun’u Kim Canlandırıyor?

Çukur dizisinde Mahsun karakterini canlandıran, Alev Alev dizisinde Ozan karakterini canlandıran Berkay Ateş Kimdir?

Alev Alev dizisinde Ozan karakterini canlandıran ve Çukur dizisinde rol alması planlanan oyuncunun gerçek adı Berkay Ateş’tir. 19 Şubat 1987 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Ateş, aslen Ardahanlıdır. Oyunculuk ve tiyatro eğitimini Mimar Sinan Güzel Sanatlar Fakültesinde tamamlayan Ateş, ilk oyunculuk deneyimini 2013 yılında Yarım Kalan Mucize adlı sinema filmi ile başlamıştır. Anne dizisinde hayat verdiği Cengiz karakteriyle adından bahsettiren başarılı oyuncu, Çukur dizisinde Mahsun rolüyle kariyerinde zirve yapmış durumda.