Sosyal medyada #banasenlazımsın kampanyasına yoğun ilgi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 14 Mayıs seçimlerine giderken son sözleriyle gündem oldu.

Cumhur İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan, 'Dünya 5'ten büyüktür' sözleriyle gündem oldu. 14 Mayıs seçimlerine yaklaşırken, liderler ve adaylar sosyal medya üzerinden kitleleri peşinden sürüklüyor. Bugün Twitter'da #banasenlazımsın etiketi TT oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dünya çapında ses getiren o açıklaması sizlerle...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, banasenlazımsın seçim kampanyasında oy beklerken, son sarf ettiği "dünya 5 ten büyük" cümlesi kamuoyunda ve dünya basınında geniş yer tuttu. 

Twitter'da en önemli gündem maddesi seçim. Cumhur İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeni bir slogan ile kitleleri peşinden sürükledi. Bana sen lazımsın etiketi altına milyonlar yorum yağdırıyor.

Seçim videolarını hazırlayanlar, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, BM Genel Kurulu'nda söylediği o sözleri de görüntülere ekledi. #Banasenlazımsın etiketinde Erdoğan'ın "Dünya 5'ten büyüktür ve daha adil bir dünya mümkündür demeye devam edeceğiz" ifadeleri yer aldı.

Editör: Didem Bektaş