"DAEŞ ve PYD'nin İnlerine Gireceğiz!"

Abone Ol

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Gaziantep'te birlik ve kardeşlik mitinginde konuştu

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle: 

Masum insanları katledecek kadar gözü dönen bu insanlar mutlaka akıttıkları kanda boğulacaklardır.  Milletim idam istiyor. Kararı verecek olan TBMM'dir. Sizin talebinizi kendilerine ilettim. Kararı vermeliler, ben onaylarım. Kara Avrupası hariç dünyanın büyük çoğunluğunda idam var. Türkiye terör örgütlerine teslim olmadı, olmayacak.

Karkamış’ı rahatsız ettiler, sürekli havan topları ile saldırdılar. Bir sabır, iki sabır artık yetti dedik. Gereği yapılacak dedik.Cerablus boşaltıldı. Cerablus'un asıl sahipleri Cerablus'a yerleşmeye başladı. Artık herkes yerini bilecek. Özgür Suriye Ordusu'na her türlü desteği verdek, onlar da gerekli operasyonu yaptılar. 

Gaziantep, terör örgütü DAEŞ’e boyun eğmedi, nerede olurlarsa olsunlar onların da inlerine gireceğiz.

Pensilvanya'daki bu şarlatanın peşinden gidenler varsa bunları karakollarımıza savcılıklarımıza bildirin, gereğini yapalım. Bunlar vatanımıza ihanet ettiler. Emniyet teşkilatımıza ihanet ettiler. 

Silahlı kuvvetlerimizin içindeki bu azınlık grup temizlenecek. Daha var bitmedi. Polisin içinde bunlar da temizlenecek. Ya kendileri gidecekler ya da biz bulup çıkaracağız.

Kanser hücresi gibi bunları kazıyacağız, sağlam bir vücuda sahip olacağız. DAEŞ denilen proje örgüt kandırdığı insanlarla birlikte yüzlerce masum vatandaşın kanını dökse de elde ettiği hiçbir şey yoktur. Terör örgütlerinin tamamen biteceği günler de yakındır. 

Biz hepsinin de arkasında aynı surat olduğunu biliyoruz. Vazgeçin artık kirli oyunlardan. 

{ "vars": { "account": "G-39SSKFJRW0" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-JV1786CP4L" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }