Değirmenderespor Başkanı Adem Söğüt, Trabzon Değirmendere'de bulunan ve yakın zamanda yıkılan eski otogar ile ilgili bölge halkı ve özellikle gençleri için faydalı olabileceğine inandığı bir talepte bulundu. Yazılı bir açıklama ile bu alanın Spor şehri Trabzon'a yakışır bir saha olarak düzenlemesinin gençlerin faydalı olan spor ile yakınlaşmasına katkı sağlayacağını belirten Söğüt, şu ifadeleri kullandı:

Trabzon'da Var Olma Mücadelesi...
Trabzon amatör futbolunun yeterince değer görmediğine dikkat çeken Söğüt, "Gençlerimizin kötü alışkanlıklardan uzaklaşması ve ülke futboluna katkı sağlamak amacıyla yıllardır uğraş veriyoruz. Özellikle amatör futbolunda mücadele eden mahalle kulüplerimiz maddi ve manevi büyük emek harcıyor. Olumsuzluklara ve kötü koşullara rağmen var olma mücadelesi veren kulüplerimizin desteklenmesi gerekiyor" dedi.

Mehmet Ali Yılmaz Son Yolculuğa Uğurlandı Mehmet Ali Yılmaz Son Yolculuğa Uğurlandı

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu'na seslenen Adem Söğüt, "Sayın Murat Zorluoğlu'nun spora verdiği önemi, futbola ve Trabzonspor'a olan aşkını yakından bilen bir kulüp başkanıyım. Biz bir mahalle takımıyız. Futbol ve diğer branşlarda var olma mücadelesi veriyoruz. Eski otogar binası mahallemizin sınırları içerisinde olduğundan bir çalışma sahası istiyoruz. Gençlerimizin bir soyunma odası, bir idman sahası olmasını istiyoruz. Eminim ki Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız sesimizi duyacaktır ve bu konuda bize destek verecektir" ifadelerini kullandı.

Editör: Haber TS