Show TV’de yakında izleyici karşısına çıkacak olan Deha dizisi konusu nedir? Deha dizisi oyuncuları kimlerdir? Deha dizisi ne zaman başlayacak?

Son olarak Atatürk filminde Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk rolüyle beğeni toplayan Aras Bulut İynemli, yakında yuvaya geri dönüyor. Televizyonda en son yaptığı işler olan İçerde ve Çukur dizileri gibi, yeni projesi Deha dizisi de yine Ay Yapım imzasıyla Show TV’de ekrana gelecek.

Genç kuşağın en başarılı oyuncularından Aras Bulut İynemli Deha dizisi ile uzun bir aranın ardından yeniden ekranlara dönecek. İynemli, Deha’da Devran adında bir matematik dehasına hayat verecek.

Pascal Nouma’dan Survivor itirafı! Acun Ilıcalı’yı çok şaşırttı Pascal Nouma’dan Survivor itirafı! Acun Ilıcalı’yı çok şaşırttı

Devran’ın en büyük problemi baba sancısı olacak. Devran’ın dehasını keşfeden babası İskender’i başarılı oyuncu Gürkan Uygun’un canlandıracağı iddia edildi. Devran’ın aşkı Esme için Devrim Özkan ile görüşmeler sürüyor. Öte yandan kadroda kesinleşen isimler şu şekilde.

Devran’ın annesine Zuhal Gencer, ikiz kardeşlerine Çağan Efe Ak ve Eylül Ersöz hayat verecek.

Deha dizisi oyuncuları kesinleşen isimler:

Aras Bulut İynemli – Devran

Devran'ın annesi Gülce - Zuhal Gencer

Devran'ın ikiz kardeşi Boran - Çağan Efe Ak

Devran'ın ikiz kardeşi Ceylan - Eylül Ersöz

Görüşmelerin devam ettiği isimler:

Devran’ın sevgilisi Esme – Devrim Özkan

Devran’ın babası İskender – Gürkan Uygun

Devran dizisi ne zaman başlayacak?

Ay Yapım imzalı Devran, Şubat ayında çekimlere başlayacak ve Show TV’de Şubat ayı veya en geç Mart ayında başlayacak. Çekimlerin İstanbul’da yapılması bekleniyor.

Devran dizisi konusu nedir?

Senaryosunu Damla Serim'in yazdığı diziyi Umut Aral yönetecek. Dizide matematik dehası olduğu babası tarafından keşfedilen ve babası tarafından eğitilen Devran'ın ailesi, sevdiği kadın ve hayata karşı göstereceği tutum ve beraberinde yaşanacaklar konu ediniliyor. Devran'ın dramatik hayat hikayesine seyirciler de ortak olacak.

Editör: Didem Bektaş