Demirören İle Orman Arasında Yaşanan Skandal

Abone Ol
 Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu A Haber'de gündem yaratan açıklamalarda bulundu. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın, göreve geldiği ilk dönemde Yıldırım Demirören'e hesap soracağını hatırlatan bordo-mavililerin başkanı bu hesabın neden sorulmadığını açıkladı.

Eski bir TFF başkanının kendisine genel kurulda Fikret Orman'ın, Demirören'i istifaya çağıracağını söyleyen Hacıosmanoğlu, bunun neden gerçekleşmediğini şu sözlerle ifade etti:

"Ankara'da ben seçildiğim zaman genel kurul yapılıyor. Yıldırım Demirören'i gönderelim mevzuları var. Fikret Orman onu istifaya çağıracak söylentileri var. Eski bir TFF başkanı bana Fikret Orman'ın Demirören'i istifaya çağıracağını söyledi. İsim vermeye gerek yok. Ben de buna inanmadığımı söyledim Sonra Fikret Orman geldi yarım saat oturdu ve bir şey konuşmadan gitti. Bir şey olmadı."

"RAPORLARI AÇIKLARSAM KULÜBE CEZA GELECEK"

"Bir gün transfer ile ilgili konuşuyoruz. Başkana sordum neden istifaya çağırmadın diye. Ben yukarıda odaya çıkıp istediğimi aldım dedi. Elini tutup bağışlıyor musun dedim, bağışlıyorum dedi. Ondan sonra da konuşmadım dedi. Seyirci sana bağırıyor hesap sorsana diye neden bu raporları savcılığa vermiyorsun diye sordum. O da ben bu raporları verirsem o suçlu duruma düşecek; ama kulübe de yüklü miktarda ceza gelecek. Ondan dolayı açıklamıyorum dedi. Yanış yaptın dedim Fikret başkan. Düşünün bu şahıs şimdi TFF başkanı."
{ "vars": { "account": "G-39SSKFJRW0" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-JV1786CP4L" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }