GÜNDEM

Deprem bölgelerinde ücretsiz konaklama yerleri listesi

Abone Ol

Deprem bölgelerinde ücretsiz otel ve konaklama yerlerinin listesi paylaşıldı. Depremzedeler için ücretsiz konaklanabilecek tesislerin adresleri!

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde dün meydana gelen 7,7 ve 7,6'lık depremler aynı anda 10 ilimizi de vurdu. Büyük yıkım sonrası tüm Türkiye yardım seferberliğinde. Vatandaşlar, kurum ve kuruluşlar, yardım dernekleri, devlet, AFAD, Kızılay, Mehmetçik ve yurt dışından gelen yardımlar bölgeye ulaştırılıyor.

Deprem bölgelerinde hizmet veren otel ve konaklama tesisleri, depremzedelerin ücretsiz yararlanabileceği tesislerin listesini paylaştı. İşte, ücretsiz barınma sağlayan tesisler!

Adıyaman, Kahramanmaraş, Şanlıurfa, Kilis, Adana, Diyarbakır, Malatya, Osmaniye, Hatay ve Gaziantep illerimizde deprem felaketi nedeniyle depremzedelerin barınma ihtiyaçlarını karşılayacak ücretsiz oteller ve tesisler listesi şöyle:

Otelz adresinden açılan sayfada 200'den fazla otel ücretsiz barınma hizmeti sunmaya başladı. Ayrılan oda sayısı 1000'i geçti.

{ "vars": { "account": "G-39SSKFJRW0" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-JV1786CP4L" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }