Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin Songül'ü Devrim Özkan'dan yeni paylaşımlar geldi. Cesur pozlarını paylaşan güzel oyuncu hayranlarını heyecanlandırdı.

Daha önce Vatanım Sensin, Vuslat, Ramo gibi dizilerde rol alan Devrim Özkan, şu sıralar Gelsin Hayat Bildiği Gibi Songül karakteriyle milyonların gönlüne taht kurmuş durumda. Başarılı ve güzel oyuncu, Ertan Saban ile paylaştığı başrolün hakkını veriyor. Dizinin Songül’ü Devrim Özkan, sosyal medya paylaşımları ile hayranlarını büyülemeye devam ediyor.

Geçtiğimiz ay Galatasaray’ın yıldızı İcardi ile samimi pozlarının sosyal medyada yayılması üzerine güzel oyuncunun aşk iddialarını yalanlaması bir olmuştu. Şimdilerde yalnızlığın tadını çıkaran Devrim Özkan’dan yeni bir paylaşım daha geldi. Setten paylaşım yapan güzel oyuncu, bu kez seksi bir pozunu Instagram hesabından yayınladı.

24 yaşındaki Özkan, cesur fotoğraflarıyla hayranlarını büyülüyor. Güzelliği, fitliği ve seksi duruşuyla gündem olan genç oyuncudan gelen son paylaşım, binlerce beğeni aldı. Siyah derin göğüs dekolteli elbisesinin içinde poz veren Özkan'a hayranları yorum yağdırdı.