Di Maria Veda Etti

Abone Ol
Paris Saint Germain’in 63 milyon Euro bonservis bedeli ödeyerek kadrosuna kattığı Angel Di Maria, eski kulübü Manchester United’a veda etti. Taraftarlara kendi elinden bir mektup yazan Arjantinli yıldız, “Elimden geleni yaptım ama futbol matematiğe benzemiyor” dedi.

İngiliz ekibine rekor bonservis bedeli ile transfer olan ancak iyi başladığı ilk sezonda beklentilerin altında kalan Di Maria, Louis van Gaal ve ekibine başarılar diledi. Ailesinin İngiltere’ye alışamadığını ve bunun da kendi performansına olumsuz yönde yansıdığını belirten yıldız futbolcu, şu ifadeleri kullandı:

“Kulüpte geçirdiğim bir yıl süresince bana destek olan Manchester United ailesine teşekkür ederim. Bu sürede elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. Ancak bazen dış etkenler nedeniyle başarılı olamıyorsunuz. Bu kadar büyük bir kulübe daha fazla hizmet edemediğim için üzgünüm. Manchester United’da çalışan tüm teknik ekibe, antrenörlere, malzemecilere ve doktorlara özel olarak teşekkür etmek isterim. Bana çok destek oldular. Ayrıca bana sürekli destek olan ve güvenen Manchester United taraftarlarını hayatım boyunca unutmayacağım.”

kaynak: amkspor
{ "vars": { "account": "G-39SSKFJRW0" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-JV1786CP4L" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }