UEFA Avrupa Ligi’nde liderlik mücadelesi veren Fenerbahçe, B Grubu 6. hafta mücadelesi kapsamında Dinamo Kiev’e konuk olacak. Fenerbahçe daha önce kendi sahasında ağırladığı 

Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi'nde liderlik için sahaya çıkıyor. Grupta 11 puanla averajla 1.sırada bulunan Sarı Lacivertliler gruptaki liderliğini perçinlemek için deplasmanda Dinamo Kiev'e konuk olacak. Fenerbahçe daha önce grupta çıktığı 5 maçta 3 galibiyet ve 2 beraberlik aldı. Fenerbahçe grupta sadece Fransız temsilcisi Rennes'i mağlup edemedi. 2 takım arasında oynanan iki mücadele 2-2 ve 3-3'lük beraberliklerle sonuçlandı. 

Ülkemizin temsilcilerinden Fenerbahçe Dinamo Kiev maçını kazanması durumunda gruptan lider çıkmayı garantilemiş olacak.

635b74c74e3fe01af4df55a1

DİNAMO KİEV FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN?

Dinamo Kiev ile Fenerbahçe arasında oynanacak UEFA Avrupa Ligi B Grubu 6. hafta karşılaşması 3 Kasım Perşembe günü saat 23:00’da oynanacak.

DİNAMO KİEV FENERBAHÇE MAÇI HANGİ KANALDA?

Dinamo Kiev Fenerbahçe maçı, dijital platform EXXEN üzerinden canlı olarak yayınlanacak.

DİNAMO KİEV FENERBAHÇE MAÇINI ŞİFRESİZ YAYINLAYACAK KANALLAR

Futbolsevelerin en çok merak ettiği konuların başında mücadelenin herhangi bir kanalda şifresiz yayınlanıp yayınlanmayacağı. 

Futbolseverleri sevindirecek haber Azerbaycan'dan geldi. Azerbaycan'da yayın yapan spor kanalı CBS Sport'un mücadeleyi şifresiz olarak izleyicilerle buluşturacağı açıklandı.

HaberTS - Mahmut Bulut