Dönence dizisi gerek adı ve sürükleyici hikâyesi, gerekse uyumlu çiftleriyle çok sevildi. İşte, Caner Topçu ile Sümeyye Aydoğan partnerliğine gelen yorumlar!

DÖNENCE DİZİSİ BEĞENİ TOPLIYOR

Sümeyye Aydoğan ve Caner Topçu son dönemin en parlak oyuncularından. Duy Beni dizisinde de birlikte rol alan iki genç oyuncu, şimdilerde Kanal D'nin yeni yazlık dizisi Dönence'de başrolü üstleniyor. Birbirleriyle uyumlu oldukları görülen dizi çifti, sosyal medyada binlerce yorum alıyor.

Serdar Gözelekli’nin yönettiği Dönence dizisinde iki genç oyuncuya Atakan Hoşgören, Emre Kınay ve Didem İnselel eşlik ediyor. Bu akşam (Salı akşamları) yeni bölümüyle ekrana gelecek olan Dönence, İzmir Foça'da çekiliyor.

Otizmli Gülce ve Asperger Sendromlu Rüzgar'ın zorlu hayat yolculuklarında, onların en büyük destekçisi kardeşleridir. Gece (Sümeyye Aydoğan), Gülce'nin ablasıdır. Özgür (Caner Topçu), Rüzgar'ın abisidir.

Kısa sürede büyük beğeni toplayan Dönence dizisinde başrol oyuncularının arasındaki uyum sosyal medyada izleyiciler tarafından gündem konusu yapıldı.

DÖNENCE ANLAMI NEDİR?

Güneş ışınlarının yılda 2 kez yeryüzüne dik açıyla geldiği, sıcak kuşağın kuzey ve güney sınırlarını oluşturan ve eşleğin 23 derece 27 dakika kuzey ve güneyinden geçen çemberlerin her birine ‘Dönence’ adı verilir.