2021 yılı Dünya Boks Şampiyonası’nda büyükler kategorisinde ülkemize 26 yıl sonra madalya getiren Trabzonlu boksör Kerem Özmen, profesyonel boks hayatına da hızlı başlangıç yaptı.

Orta sıklette dünyanın en iyi dört boksörü arasında yer alan İngiliz Chris Eubank JR’nin yanı sıra bir çok boksörün de menajerliğini yapan Napper, Türkiye’nin gururu Kerem Özmen’in yeni menajeri oldu.

20 yaşında kariyerine çok sayıda başarı sığdıran Kerem Özmen, eski şampiyon boksör Adem Kılıç’ın İstanbul’da organize ettiği boks şölenine de damga vurdu. Özbekistanlı rakibi Kamronmirzo Murodov’a karşı ringde büyük üstünlük gösteren Kerem Özmen, profesyonel boks hayatına da genç yaşında hızlı başladı.

KEREM ÖZMEN'İN YENİ HEDEFİ WBC ALTIN KEMER

HaberTS’ye özel açıklamalarda bulunan Kerem Özmen, ”Menajerim bana çok güveniyor ve çok iyi menajer ile sözleşme imzaladım. İmza attığım şirkette dünyada ünlü boksörlerin olması benim için büyük bir avantaj. Daha 20 yaşındayım amatörde 26 yıl sonra ülkemize tarihi bir madalya getirdim. WBC’nin altın kemerini ülkemizde kazanan yok. Profesyonel arenada bu başarıyı ülkemize yaşatmak için var gücümle çalışıyorum. Profesyonel boksa da adımı altın harflere yazdırmak istiyorum. Bu potansiyel bende var antrenörüm Davut Çınarlar ve Erkan Tortu ile bunu başaracağız. Kendime çok inanıyorum ve güveniyorum. Bizi takip edin. Büyük başarılara imza atacağım. Kimsenin yapamadığını amatörde yaptığım gibi profesyonel boksta da yapacağım. Emin adımlarla gidiyorum. Bu süreçte herkesin manevi desteğine ihtiyacım var. Hep birlikte ülkemize dünya şampiyonluk kemerini getireceğiz. Ben inanıyorum, hep beraber başaracağız.” İfadelerini kullandı.

YENİ MENAJERİ KEREM ÖZMEN’İ ÇOK BEĞENİYOR

Kerem’in de mücadele ettiği İstanbul’da gerçekleşen boks şölenine gelen Napper, Trabzonlu boksörün performansını çok beğendi.

Kerem Özmen’in profesyonel hayatında çıktığı müsabaka sonrasında konuşan Napper,”Dubai’den Kerem için geldim. Onu çok beğeniyorum. Bize çok keyifli bir maç izletti. Kerem çok güçlü ve önü açık. Gelecekte çok iyi bir boksör olacak ve adından söz ettirecek. Onu zirveye taşıyacağız.” İfadelerini kullandı.

c5fa1769-7838-44a7-aab8-64768152587c

1579cef9-ef59-40d2-a15a-81e38318753f