İstanbul’da 15 ATM’yi Soyan Şüpheli Yakalanarak Tutuklandı
İstanbul’da 15 ATM’yi Soyan Şüpheli Yakalanarak Tutuklandı
İçeriği Görüntüle

24 Saat Aralıksız Denetim

Emniyet ve jandarma ekipleri, suçların önlenmesi ve aranan şahısların yakalanması amacıyla 20-26 Ekim tarihleri arasında il genelinde kapsamlı denetimler yaptı. Gerçekleştirilen uygulamalarda 29 bin şahıs ve çok sayıda araç sorgulandı.

68E8Ab50963341C9D448C7A8

Silah ve Mermi Ele Geçirildi

Denetimlerde yapılan aramalarda, 420 mermi, 15 şarjör, 1 av tüfeği, 95 farklı silah parçası, 12 tabanca, 3 kuru sıkı tabanca, 6 kesici-delici alet, 1 havalı tabanca, 100 gram kartuş saçması, 40 kartuş ve 86 ateşleme kapsülü ele geçirildi.

Güvenlik Çalışmaları Sürecek

Ekipler, kent genelinde huzur ve güven ortamının korunması için denetimlerin aralıksız sürdürüleceğini belirtti. Ayrıca vatandaşların güvenliği için özellikle kamuya açık alanlarda ve araç trafiğinde kontrollerin artırılacağı bildirildi.

Düzce Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı yetkilileri, suçla mücadelede vatandaşlardan da destek isteyerek, şüpheli durumların 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirilmesi çağrısında bulundu.