TRABZONSPOR

Edgar'ın Durumu Eylül'de Belli Olacak

Abone Ol

Geçtiğimiz sezon geçirdiği ağır sakatlık sonrası çapraz bağ ameliyatı olan ve sözleşmesi feshedilen Edgar IE'nin durumu belirsiz. Durumunda düzelme olan ama Şampiyonlar Ligi maçları ve 5 Ağustos tarihinde başlayacak lig nedeniyle daha hazır bir oyuncu arayan bordo-mavililerin Portekizli stoperin menajerine, "Eylül ayındaki sağlık raporlarına göre görüşebiliriz" dediği öğrenildi. 28 yaşındaki oyuncunun menajeri kulübe yeni bir sağlık raporu gönderecek.
 

Ancak Şampiyonlar Ligi maçları ve 5 Ağustos tarihinde başlayacak olan lig nedeniyle daha hazır bir oyuncu arayışı içerisinde olan bordo-mavililerin Egdar Ie'nin menajerine, haber gönderdiği bildirildi. Takvim'in haberine göre; yönetimin "Eylül ayındaki sağlık raporlarına göre ve o dönemki yabancı kontenjanımızdaki boşluğa göre yeniden görüşebiliriz" dediği öğrenildi.

{ "vars": { "account": "G-39SSKFJRW0" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-JV1786CP4L" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }