Bordo mavililer Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında Başakşehir’i 1-0’lık skorla geçti. Kupada yarı finale yükselen Trabzonspor’da Edin Visca açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor Gaziantep FK Maçı 11'leri Belli Oldu Trabzonspor Gaziantep FK Maçı 11'leri Belli Oldu

Visca şu ifadelere yer verdi:

“Takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Önemli bir maç kazandık. Takım olarak son haftalarda yeni takım uhunu koruyamaz başladık. Bunu herkes görüyor. Bu bizi mutlu ediyor. Oyun olarak sahada planlı ir şekilde sabırlı oynuyoruz. Fazla pozisyonlar buluyoruz. Rakip takıma pozisyonlar vermedik. Taraftarlarımıza teşekkür etmek istiyorum Hem ligde hem kupada taraftarlarımız daha fazla gelecektir. Hedefimiz ligde 3. Olmak. Bu takım birliğini gösteren bir oyun”

“Abdullah hoca geldik. Sonrasında çabuk bir şeyleri değişmek kolay değil. Yeni gelen oyuncular Trabzonspor’un ne kadar güçlü olduğunu bilmesi gerekiyor. Herkese öncellikle kendini göstermesi gerekiyor. Herkes bizler. İçin koşturuyor. Bireysel olarak çalışmak ve düşünmek mental olarak daha fazla vermeyi konuştuk. Kim oyun oynayacak kim asist yapacak önemli değil. Takım için koşmak ve şampiyonluk olmak önemli. Gördüğünüz gibi defansız olarak 11 oyuncu koştu. Bu önemli bir büyük takım için. Bunları konuştuk. Sadece kazanmak için değil oyun olarak iyi gidiyoruz. Daha bir şey kazanmadık. Yarı final ve final var. Aynı ciddiyetle devam edeceğiz”

Editör: Hasan Yılmaz