Ülkemizin, Karadeniz bölgesinde yer alan Artvin, Karadeniz’in en doğal, aydın incisi diyebileceğimiz yerdir. Artvin dağlarıyla, ormanlarıyla ve en çokta insanlarının tatlı abideleri sayesinde ülkemizin en güzel şehirlerinden biridir. Artvin’de Şavşat Karagöl’ü manzarasıyla insanları büyüleyen yani anlatılmaz yaşanır abidesinde olan bir yerdir. Borçka Kara gölü, Mençuna Şelalesi, Maral Şelalesi, Hatila Vadisi gibi yerler Artvin’in en gözde yerleridir. Artvin’de kayak yapmak isterseniz eğer, Ata barı Kayak merkezine de gitmek mümkündür.

Artvin Ehliyet Kursu, uzun zamandan beri hizmet verdiğimiz, sürekli olarak kendimizi geliştirerek her zaman sizlere en iyi eğitimi vermek için çabaladık. Artvin sürücü kursu Kursiyerlerimize her zaman öncelik vererek hem yazılı sınavında hem de direksiyon sınavlarında başarılı olması için her zaman yanında oluyoruz.

Ehliyet Kursunun Kalitesinin Önemi

En iyi sürücü kursu olarak her zaman, sizlere dürüst bir yaklaşım sunarak, eğitiminizi vermektedir. Kursumuzda görev yapan eğitim hocalarımız, sizlere her zaman güler yüzle ve sıcakkanlı bir şekilde yaklaştığından da emin olabilirsiniz. Kursumuzda bulunan şartlarımız her zaman günümüzün teknolojisini de yakından takip ederek sizlere en iyi bir şekilde eğitim vermektedir.
Artvin sürücü kursları, bizler her zaman öğrencilerimizin memnun olması için çaba göstererek ve en ufak sorunlarında da yanlarında olmaktan gurur duymaktayız. Kursumuzun farklarından biri de online eğitimi de sizlere sunarak daha iyi bir eğitim almanızı sağlamaktayız.

Sürücü Kursumuzun Avantajları

Ehliyet almaya karar verdiyseniz, sürücü kursları ile istediğiniz zaman gelip, kayıt yaptırabilirsiniz. Ancak sürücü kursumuza erken kayıt yaptırdığınız da ödeme kolaylıklarından da yararlanmış olacaksınızdır. Ehliyet kursları sizler için peşin fiyata 12 ay taksitlendirme seçeneğini de sizlere sunarak, ödemelerinizde kolaylık sağlamaktadır. Kursumuzda Türkçe, İngilizce, Arapça veya Rusça dil seçenekleriyle eğitim almanız mümkündür. Yazılı sınava girmeden önce, kendinizi hangi derste veya hangi konuda eksik olduğunuzu düşünüyorsanız, online sınava da girerek bilgilerinizi pekiştirebilirsiniz.

Online sınav ile, gerçek sınavda yapacağınız hatalarında önüne geçmiş olacaksınızdır. Online sınav uygulamamız Millî Eğitim Bakanlığının sunmuş olduğu ekranımızı da sizler için bire bir tasarlamaya çalıştık. Sizler için en iyi eğitimi sunmaya çalışıyoruz.

Nasıl Ehliyet Alırım?

  • 2018 yılında gelen yeni değişiklikler sonrasında, en iyi ehliyet kursu, M-A1-B1 sınıfı ehliyeti almak isteyenler en az 16 yaşını doldurması gereklidir.
  • A2-B-BE-C1-C1E-F-G sınıfı ehliyeti almak isteyenler en az 18 yaşını doldurması gereklidir,
  • A sınıfı belgesi için en az 20 yaş,
  • C-CE-D1-D1E ehliyet için en az 21 yaş,
  • D-DE ehliyet sınıfı için ise en az 24 yaşını doldurması gereklidir.
  • Sürücü belgesi almak için Artvin ehliyet kursları ile yaşınız kurtartıyorsa, mezuniyet belgenizi, sağlık raporunuzu, kimlik fotokopisini, adli sicil belgesini ve iki adet biyometrik fotoğrafınızla ehliyet kursuna kayıt yaptırıp ehliyetinizi alabilirsiniz.

https://www.surucukurslari.com/surucu-kurslari/artvin