Türkiye'nin ilk eğitim ve öğrenci koçu olan Elgiz Henden ile İz Koçluk bünyesinde başlayacak olan Eğitim ve Öğrenci Koçluğu Sertifika Programı, 5 Haziran 2023 tarihinde başlıyor. İz Koçluk'un Eğitim ve Öğrenci Koçluğu Sertifika Programı, öğrencilerin hayatında önemli bir fark yaratmak isteyenler için tasarlanıyor. Program, öğrenci koçluğu ve eğitim koçluğu teknikleri üzerine odaklanıyor. Eğitim ve öğrenci koçluğunun temel kavramları, koçluk teknikleri, danışmanlık yöntemleri, öğrencilerin hedeflerini belirlemelerine yardımcı olma, stres yönetimi ve zaman yönetimi teknikleri gibi konuları içeriyor. Bu teknikleri öğrenenler, öğrencilerin potansiyelini en üst düzeye çıkarabilecek ve onlara daha iyi bir gelecek için destek sağlayabiliyor.

Global Koçluk İçin Eğitime Katılın

Eğitim ve Öğrenci Koçluğu Eğitimi son yıllarda özellikle gençler arasında popüler hale geldi. Gençlerin hayatlarındaki çeşitli sorunlara çözüm bulmak için geliştirilen bu yöntem, aynı zamanda geleceklerini şekillendirmede de önemli bir rol oynuyor.  Öğrencilerin akademik başarılarını artırmak, özgüvenlerini geliştirmek, stres yönetimi ve zaman yönetimi becerileri gibi konularda destek olmak için kullanılan bir teknik olan koçluk, öğrencilerin hedeflerini belirlemelerine, stratejilerini oluşturmalarına ve başarılı bir şekilde hayata geçirmelerine yardımcı oluyor.

“Professional Coaching for Teen and Student” Öğrenci ve Eğitim Koçluğu eğitimi ICF tarafından ACSTH seviyesinde (75 saat) akredite edilmiştir. Koçluk mesleğinde ilerlemek ACC unvanına sahip olmak isteyen tüm adaylar bu eğitim ile Global koçluk bilgisine sahip olacaktır.

Daha önceki katılımcılarımız neler söylediler?

 

Güçlü bir öğrenci koçu olmak için yola çıkma ve yolda olma süreci oldu benim için.

Bu yolda bana verdiğiniz tüm destek için çok teşekkür ederim. Yolda olduğum sürede yollarımız kesiştiği için çok mutluyum

Rabia Pala /Harmoni Koçluk

Öğrenci koçu olmak isteyenlerin mutlaka almasını önerdiğim bir eğitim. Elgiz Henden'in ve İz koçluk'un bu konudaki derin tecrübesi ile koçluğa adım atmak büyük bir kazanım.

Herşey için teşekkürler. Harika bir tecrübe oldu. Temasta kalmak dileğiyle...

Deniz Güler Şahin

En kapsamlı en detaylı koçluk eğitimi diyebilirim. İyi ki varsınız, iyi ki sizi tanımışım bu yüzden de çok şanslı olduğumu düşünüyorum

Rakel Mitrani Karaoglan / Filma LTD. Şatış ve Pazarlama Direktörü

İz Koçluk'ta altığım Eğitim ve Öğrenci Koçluğu eğitimi hem bir anne hem de gazeteci olarak gençlere yaklaşımımı daha da geliştirmemi sağladı. Her yönden kapsayıcı olan bu eğitim sayesinde gençlere potansiyellerini keşfetmelerinde destek olacağımı bilmek heyecan veriyor. Kendine inanan ve güvenen çocuklara sahip anne babaların sayısı da artacak :)

Halime Sürek Kahveci/ Gazeteci

Bu eğitimi çok derin buldum. Hakikaten özellikle gençlere ve genç yetişkinlere erişebilmek ve onların potansiyellerini ortaya çıkarmak adına çok değerli. Yanı sıra çocukları ile baş edebilmek için ebeveynler için de çok olumlu sonuçlar doğuracağını düşünüyorum. Hem hizmet ettiği amacın ulviliği, hem de sağlıklı bir toplum için İz Koçluk nezdinde Elgiz ve Yeşim e çok teşekkür ederim.

Duygu Topaç / İlköğretim Matematik Öğretmeni

Eğitim ve Öğrenci Koçluğu Eğitim Programına kariyerine yeni adım atan gençlere destek olmak isteyenler için bir şans olduğunu düşünüyorum. Herşey için çok teşekkürler, iyi ki tanıştık, iyi ki bu yola sizinle birlikte çıkma fırsatını yakaladım.

Merve Sipkati Güngöroğlu/ Yetenek Yönetimi Yöneticisi, CEVA Logistics

0216 545 01 54

0543 224 57 25

[email protected]

#izkocluk

#elgizhenden

#eğitimkoçluğu

#eğitimveöğrencikoçluğu

#öğrencikoçluğu

#koçluksertifikası

#ICFonaylıeğitim

Editör: Tanıtım Bayi