Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kastamonu'da halka seslendi. Gıda terörüne karşı çıktıklarını ve tanzim satış noktalarını kurduktan sonra fiyatların yarı yarıya kadar indiğini açıkladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gıda fiyatlarının artmaya başlamasının arkasında olan gıda terörüne son verdiklerini ve tanzim satış noktalarında sadece sebze ve meyve değil, marketlerde satılan bazı ürünleri de satarak fiyatların büyük oranda düşürecek olduklarını açıkladı. Marketlerde satılan ürünlerin tanzim satış noktalarında satılması için belediyeler ile çalışmalara devam ettiklerini açıklayan Erdoğan, vatandaşlarında marketler ile tanzim satış noktaları arasında olan fiyat farkının farkında olduklarını açıkladı.

Milletin iradesi var!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, milletin iradesinin üzerinde başka irade tanımadıklarını ve milletin iradesine saygı duyduklarını açıkladı.

Zaman zaman desteklerden dolayı konuşmasına ara vermek zorunda kalan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, vatandaların gelecek Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerde AK Parti belediyelerine oy verilmesini istedi.

Erdoağan, tanzim satış noktalarının farklı il ve ilçelerde kurulmaya devam edecek olduğunu açıkladı.