GÜNDEM

Ekrem İmamoğlu'ndan Erdoğan'a davet: Bekliyoruz vallahi, gel

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, bakanların yerel seçim propagandası yaptığını belirterek, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı da dev metropole beklediğini söyledi.

Abone Ol

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Pendik ilçesinde vatandaşlara seslendi. Kabine'deki 17 bakanın İstanbul'da siyaset yaptığını dile getiren İmamoğlu, şunları söyledi:

17 tane bakan İstanbul'da siyaset yapıyor. 17 bakan + 1 aday... 17+1, bir kişi daha var, yakında o da gelecek. Bekliyoruz vallahi, gel. Bekliyoruz, bu İstanbullu misafir ağırlamayı sever mi? 23 Haziran'da 806 bin kere nasıl misafir ettiyse şimdi daha büyük rakamla misafir edecek.

"HADİ ORADAN İŞİNE BAK"

Bakanlık tarafından yapılan Sabiha Gökçen Metro Hattı için İBB’den 10 ayda 5.5 milyar tahsil ettiğini hatırlatan İmamoğlu şöyle devam etti:

Daha önce 20 senede parasını alırlardı. Bu da milletin parası, bu da milletin parası. Dertleri ne biliyor musunuz? Güya Ekrem İmamoğlu'nu köşeye sıkıştıracaklar. Güya Ekrem İmamoğlu'na diz çöktürecekler. Güya Ekrem İmamoğlu'nu yıldıracaklar. Ya hadi oradan işine bak… Bu millet, hizmet edeni görür. Parti, purtu işi değil bu. Bu millet hakkını verir. Nasıl hakkını verir biliyor musunuz?

"HIRSIZ" DEDİLER, "TERÖRİST" DEDİLER

2019'da başkan seçildiği yerel seçimi hatırlatan İmamoğlu, şöyle devam etti:

2019'da seçimi kazandıktan sonra "Çaldılar" dediler mi? Dediler. "Hırsız" dediler mi? Dediler. Sandık başındakilere "Terörist" dediler mi? Dediler. Bir bakan "Sandık başlarında 700 tane terörist tespit ettik" dedi.

Bu millet öyle bir demokrasi tokadı attı ki... Milletimizin vicdanı, adaleti büyüktür. Kul hakkı yediler, hesabını vermediler. Millet hesabını kesti" ifadelerini kullandı.

"KAYBEDECEKLERİNİ ANLADILAR KUMPASA BAŞLADILAR"

İmamoğlu, gündemdeki kumpas videolarına tepki göstererek şunları kaydetti:

Seçimi kaybedeceğini anladı hemen yalana, dolana, kumpasa başladılar. Yolun kenarında, caddede, orada burada yanan otobüs filmleri çekmek, kumpaslar kurmak, 4.5 sene önceki videodan kendine iş aramak, savcı gibi her gün açıklama yapıyor Adalet Bakanı. Üzülüyorum onun haline.

{ "vars": { "account": "G-39SSKFJRW0" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-JV1786CP4L" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }