EKSİKLER FAZLA OLUNCA

Abone Ol

Trabzonspor Ankaragücü'nden daha dirençli ve defansı daha iyi yapabilen bir rakiple mücadele ediyordu.Üstelik as oyuncularından yoksun ve yerlerini dolduramayan oyuncularla mücadele ediyordu. Trabzonspor beksiz ve önliberosuz ortada göbeksiz oynuyor demek yanlış olmaz. Kamil, İbanez bırakın süper lig'i TFF 1. Lig'de bile yukarıya oynayan takımlarda ilk 11'e giremez. Göbekte Batuhan Artaslan alternatifsizlikten mecbur oynamalı. Lakin o da süper lig ve bu düzeylerin oyuncusu değil. Amiri'de seneye Trabzonspor'da olmayacaktır. Bu kadar tersliğin üstüne Batuhan'da sakatlanınca önliberosuz takım rakibin cesaretlenmesine sebep oldu. 

Kupa maçlarında gol yememek büyük avantaj. Çünkü son ana kadar tur umudu sağlıyor. Rakibin direkten dönen ve kalecinin çıkardığı net pozisyonları var. Defansta zaman zaman Hüseyin ve Hosseini'nin aksadığını gözlemledik. Çünkü ortasaha ve beksiz oynayınca rakip rahat geliyor ve cesaretleniyor. 5 Oyuncudan eksik bir takım ancak bu kadar oynayabiliyor. Eleştirmek haksızlık olur düşüncesindeyim. Rakip gol veya goller bularak ayrılsa tur çok zor diyor olacağımız günün sonunda 0-0 tur umutlarını deplasmana götürmemizi sağladı. Ümraniyespor deplasmanda gol yemeden döndüğü içim tura hala ortak. Kendi sahasında daha açık oynayacağı düşünüldüğünde Trabzonspor'un gol veya goller bulabileceği bir maç izleyebiliriz. Arda Akbulat dün kalesini gole kapatarak turun deplasmana taşınmasını sağladı.

Dipnot: Hakem taraflı ve kötü bir yönetim gösterdi.

Maçın Adamı: Arda Akbulat

Maçın Kötüsü: Hakem

{ "vars": { "account": "G-39SSKFJRW0" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-JV1786CP4L" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }