El Protezi Kaç Yıl Dayanır?

El; yapısal olarak çok işlevsel olup, ince işleri yapabilme yetisine ve yeterliliğine sahip bir organ olduğu için kayıplarında büyük eksiklikler yaşanır. Elin tamamen ya da kısmen kaybı durumunda, el protezi hayati önem taşır. Bu yüzden günlük işlerinizde ve hayatınızın geri kalanında konforlu bir yaşam sürmek için el protezlerine ihtiyacınız vardır. Bu protezlerin kullanımı yaygın hale gelince merak edilen bir diğer husus “El protezi kaç yıl dayanır?” sorusudur.

El protezleri farklı çeşitleri ile Alsan Ortopedi’de sizlere arz olunur. Biyonik el protezleri, el organının her fonksiyonunu yapabilecek yetkinlikte üretilmiştir. Nazik tasarımı, ergonomik formları ve uzun ömürlü olmaları nedeni ile kullanıcılara avantaj sağlar. Uzun yıllar kullanım avantajı sunan Alsan Ortopedi el protezleri ile uzman bilgisi ve yeteneğine güvenin!

El Protezi Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Uzuv kaybı yaşayan hastalar, günlük yaşama çabuk adapte ve mobilize olmalıdır. Hastanın fiziksel ve psikolojik sağlığına olumlu katkıları olan el protezleri, satın alırken dikkat edilmesi gereken hususlar bulunur:

·        Hastaya protezin işlevleri ve yeterlilikleri hakkında tam ve doğru bilgi vermek,

·        Hastaya protez konusunda güven aşılamak,

·        Protez özelliklerinin ince elenip sık dokunarak araştırılması ve öğrenilmesi,

·        Hastanın ölçü ve özelliklerine tam olarak uyum sağlayan protezlerin incelenmesi,

·        Soket ve güdük uyumuna çok dikkat edilmesi,

·        Kalıcı sokete başlanmadan önce test soketi ile deneme yapılması,

·        Protezlerin kullanımı ve temizlenmesi hakkında detaylı bilgi sahibi olunması olarak sayılabilir.

El protezi satın alınırken dikkat edilmesi gerekenlere önem verilmez ise hasta ve protez arasında hem fiziksel hem de psikolojik olarak uyumsuzluk meydana gelebilir. Bu uyumsuzluk hastayı olumsuz etkileyebilir. Aynı zamanda ağrı ve tahriş gibi daha pek çok olumsuz sonuca neden olabilir.

El Protezlerinde Doğru Adres Alsan Ortopedi  

El protezi satın alma aşamasında, el ve kol protezleri ihtiyaçlarınız için uzman kadro ve sonsuz güvencesi ile Alsan Ortopedi sizlerin yanındadır. Bebionic biyonik el kol protezi, İ-Limb Ultra biyonik el kol protezi, Michelangelo El protezi ve Motion Control el protezi çeşitleri ile el protezinde devrim niteliğinde ürünleri bulunur. Alsan Ortopedi el protez çeşitleri; hassas açık ve kapalı tutuştan, sıkıştırma ve tripot tutuşuna kadar her el becerisini kolaylıkla yapmanıza olanak sağlar.

Alsan Ortopedi el protezleri sayesinde tetik ve mouse tutuşu ve sayısız bağımsız hareketi yapabilirsiniz. Uzun ömürlü, dayanıklı ve muhteşem gerçekliği kullanıcılarına sunan bu ürünler ile yüksek konfor ve rahatlık elde etme şansını kaçırmayın!

Editör: Özge Özkan