TFF 3. Lig 2. Grup'ta 26. hafta mücadelesinde Efeler 09 SFK ile Elazığspor arasındaki karşılaşma 1-1 berabere sonuçlandı.

Elazığspor, deplasmanda Aydın Ahmet Yaşar Kocabıyık Stadı'nda Efeler 09 SFK ile karşılaştı. Maç, Ankara bölgesi C klasman hakemi Hakan Aktaş'ın yönetiminde saat 15.00'te başladı.

Elazığ Haber ’de yer alan habere göre; Elazığspor, Hakan Cambazoğlu, Mehmet Eksik, Burak Yamaç, Hasan Ekici, Çağrı Yağız Yasak, Berşan Yavuzay, Fatih Kıran, Yağızcan Erdem, Mikail Koçak, Beykan Şimşek ve Bahattin Köse kadrosuyla sahaya çıktı.

Karşılaşmanın ilk yarısında Efeler 09 SFK, Tuğay Adamcıl'ın 45+1. dakikada attığı golle 1-0 öne geçti ve ilk yarı bu skorla tamamlandı.

İkinci yarıda Elazığspor, 67. dakikada Bahattin Köse'nin golüyle beraberliği sağladı. Ancak Elazığspor'un 90+7. dakikada attığı gol, hakem kararıyla geçersiz sayıldı ve bu durum Elazığspor camiasını ve taraftarlarını üzdü.

İstanbul'un Kalbinde Konforlu Konaklama Seçenekleri İstanbul'un Kalbinde Konforlu Konaklama Seçenekleri

Maç 1-1 berabere sonuçlanırken, Elazığspor ligdeki şampiyonluk hedefi doğrultusunda aldığı bu bir puanla toplamda 46 puana ulaştı ve averajla 2. sıraya yükseldi. Efeler 09 SFK ise aldığı bir puanla toplamda 43 puana ulaşarak 5. sırada yer aldı.

Elazığspor, ligdeki 27. hafta mücadelesinde kendi evinde Kemerkent Bulvarspor'u konuk edecek.