En Güvenilir Bursa Haberleri En Güvenilir Bursa Haberleri

Elazığ spor camiası, son gelişmeyle çalkalanıyor. Karşıyaka FK'nın önemli oyuncusu Adem Büyük'ün Elazığspor'a transfer olacağına dair iddialar dolaşıyor. Kulüp yönetiminin tecrübeli futbolcuyla temas kurduğu konuşuluyor.

Türk futbolunun efsane isimlerinden biri olan Adem Büyük'ün Elazığspor'a geçiş yapacağına dair sosyal medyada heyecan dolu paylaşımlar yapılıyor.

Elazığ Haber ’de yer alan habere göre; TFF 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Karşıyaka FK forması giyen deneyimli oyuncunun sözleşmesi 30 Haziran 2024 tarihinde sona erecek. Ancak golcü oyuncu, bu sezon istediği performansı gösteremeyerek sadece 2 gol atabildi.

Sözleşmesi sona erecek olan Adem Büyük'ün yeni bir takım arayışında olduğu iddia ediliyor. Bu bağlamda Elazığspor'un, deneyimli oyuncuyla iletişime geçtiği belirtiliyor.

Aynı zamanda milli takım forması da giymiş olan 37 yaşındaki yıldız futbolcu, kariyerinde Galatasaray, Beşiktaş, Altay, Manisaspor, Yeni Malatyaspor ve Boluspor gibi önemli kulüplerde oynamıştır. 2023 yılında 3. Lig 2. Grup ekiplerinden Karşıyaka FK'ya transfer olan Adem Büyük'ün, önümüzdeki sezon Elazığspor'da Borbo Beyaz formasıyla sahaya çıkması bekleniyor.