Eliz Sakuçoğlu elele görüntülendi

Abone Ol


Stil danışmanı Eliz Sakuçoğlu, 8 yıllık sevgilisi Murat Boz’dan ayrıldıktan sonra yeni sevgilisi Beran Benan’ın ilk olarak elinin görüntüsünü paylaşmıştı.Murat Boz ile 8 yıllık ilişkisini bir çırpıda bitiren Eliz Sakuçoğlu, yeni sevgilisi Beran Benan’la görüntülendi.Eliz Sakuçoğlu sonunda sevgilisi ile yakalanmayı başardı.Eliz Sakuçoğlu-Beran Benan çifti önceki akşam Bebek’teydi. Eliz Sakuçoğlu, Murat Boz’u unuttu ama hediye ettiği arabanın keyfini sürmeye devam ediyor. Eski sevgilisi Murat Boz’un hediye ettiği ciple yeni sevgilisini gezdiren medyatik güzel, bir kafede mola verdi.

 

Şarkıcı Murat Boz’la olan sekiz yıllık ilişkisini sene başında sonlandıran ve ardından modacı Beran Benan’la yepyeni bir ilişkiye başlayan Eliz Sakuçoğlu önceki akşam sevgilisiyle Bebek Sahili’nde el ele yürüyüş yaparken görüntülendi.  
{ "vars": { "account": "G-39SSKFJRW0" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-JV1786CP4L" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }