Fatih Karagümrük'te geçtiğimiz sezon gösterdiği performansla Avrupa ve Süper Lig'den kulüplerin transfer savaşı verdiği Emre Mor'da flaş gelişme yaşandı.

Trabzonspor'un da takas teklifi yaptığı Emre Mor için akşam saatlerinde Fenerbahçe ile anlaştığı iddia edildi.

DEV BONSERVİSLER ÖDENDİ

Futbola Brönshöj Boldklub II takımında başlayan Emre Mor daha sonra Lyngby BK ve Nordsjaelland formaları giydi. Danimarka'da gösterdiği başarılı performansla hem A Milli Futbol Takımı hem de Avrupa devlerinin dikkatini çeken Emre Mor, 2016-2017 sezonu başında 9 milyon 750 bin euroluk bedelle Borussia Dortmund'un yolunu tuttu. Bundesliga temsilcisinde tutunamayan Emre Mor bir sezon sonra 13 milyon euro karşılığında Celto Vigo'ya transfer oldu. 24 yaşındaki oyuncu daha sonra Galatasaray ve Olimpiakos'ta kiralık olarak forma giydi.

SÜLEYMAN HURMA'DAN AÇIKLAMA GELMİŞTİ

Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe ve Trabzonspor'un transfer listesinde olduğu iddia edilen Emre Mor hakkında açıklamalarda bulunmuştu. Süleyman Hurma, TRT Spor'a verdiği röportajda Emre Mor için "En büyük arzum maddi ve manevi olarak koşulları sağlayıp kulübümüzde tutmak. Kaç paraya verirsek verelim Emre'yi hem sportif olarak hem de ekonomik olarak zarar etmiş olacağız. Bizde 1 ya da 2 yıl daha oynarsa buradan dünya yıldızı olarak gidecektir. Becerebilirsek becereceğim. Becermeye de çalışıyorum. Çeşitli fonlar araştırıyorum ki kadromda tutabilir miyim diye. Yapamazsam diye de gelen teklifleri değerlendiriyorum" diye konuşmuştu.

"GÖRÜŞMELERİMİZ OLUYOR"

Emre Mor'a duyulan ilginin farkında olduğunu belirten Süleyman Hurma, "Emre gibi bir oyuncuya ilginin olması normal. Takımda tutabilirsem önümüzdeki sezon 100 takım ister. Herhangi bir kulüple imza atmış değiliz. Ne ben, ne Emre. Bir takım görüşmelerimiz olmuyor mu, oluyor. Görüşmelerin neticesinde Karagümrük Kulübü için, Emre için ve transfer edecek kulüp için doğru olan neyse yapmaya gayret edeceğim. Emre'yi verdikten sonra 15 milyon euro bonservis ödeyelim, onun gibi bir oyuncu alamayız" ifadelerini kullanmıştı.

F.BAHÇE VE KARAGÜMRÜK ANLAŞTI

Transfer döneminin gözdesi Emre Mor konusunda dün gece flaş gelişmeler yaşandı. TRT Spor'un haberine göre; 24 yaşındaki oyuncunun transferi konusunda Fenerbahçe ve Fatih Karagümrük arasında büyük ölçüde anlaşma sağlandı.

Sarı-lacivertliler ile İstanbul ekibi arasındaki görüşmelerin kısa süre içerisinde netleşeceği kaydedildi. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma'nın transfer için görüştüğü ve transferde imzanın ayrıntılarının konuşulduğu belirtildi.

Editör: TE Bilişim