En hızlı 5G telefonlar sıralaması paylaşıldı. iPhone 14 modelleri listenin zirvesinde yer alırken, ülkelerin sıralaması dikkat çekti.

EN HIZLI 5G AKILLI TELEFONLAR HANGİLERİ?

5G destekli Apple iPhone 14 serisi, en hızlı 5G telefonlar sıralamasında zirveye yerleşti. iPhone 14 Pro ve iPhone 14 Pro Max modelleri pek çok ülkede 5G bağlantı hızında rekor kırdı. Bugün de bir araştırma firması, Kasım ayına dair yeni bir rapor yayınladı. Akıllı telefonların 5G indirme hızlarına göre, en iyi cihazlar belli oldu.

Buna göre; iPhone 14 Pro modelleri 177 Mbps indirme, 19 Mbps yükleme hızları ile en hızlı 5G telefonlar arasında zirvede yer aldı. En hızlı 5G akıllı telefonlar listesinde ikinci sırada Samsung Galaxy Z Fold 4 katlanabilir akıllı telefon modeli yer aldı. Samsung Galaxy S21 Plus 5G ve Galaxy S22 Ultra da listede yer aldı.

Avrupa ülkelerinde yapılan testlerde iPhone 14 Pro ilk sırada, iPhone 14 Pro Max ikinci sırada, Samsung Galaxy Z Fold 4 üçüncü sırada geçiyor.

5G hızlarına göre Almanya'da iPhone 13 Pro Max ve OnePlus 9 Pro da listede ilk sıralarda yer aldı. Sony Xperia 1 II ve III, Galaxy S20, Xiaomi Redmi K40 gibi modellerin de farklı ülkelerde ilk 5'te yer aldığı görülüyor.

Editör: Didem Bektaş