Trabzonspor’un yıldız isimlerinden Enis Bardhi, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
Enis Bardhi’nin açıklamaları şu şekilde:

“SAVAŞ DEVAM EDİYOR”
Maç kaybettiğinizde çok üzülüyorsunuz ve biz de bunu yaşıyoruz. Fenerbahçe maçının ne kadar önemli olduğunun bilincindeydik. Sonrası önemliydi ama maalesef kaybettik. Benim hep düşündüğüm şey var. Savaş devam ediyor. Futbol size yeni fırsatlar tanıyor. Tekrar çok başarılı olabileceğimize inanıyorum.

“HOCAM NEREDE OYNATIRSA…”
İki lig arasında bakacak olursak (İspanya-Türkiye) çok fazla bir fark yok. Geldiğim yer çok büyük bir takım. Kalitesi çok yüksek. Tercih ettiğim pozisyon orta saha ama en çok tercih ettiğim şey sahada olmak. Hocam nerede oynatırsa elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum.

“SON ŞAMPİYON OLARAK MAÇA ÇIKIYORSUNUZ”
Geçen sezon burada değildim o yüzden iki sezonu karşılaştırmak çok doğru olmayabilir. Takıma katılan ve ayrılan arkadaşlarımız oldu. Buraya ilk geldiğinizde tam tanımıyorsunuz ve tanımak adına biraz süreye ihtiyacınız var. Bu biraz zor olabiliyor. Son şampiyon olarak maça çıkıyorsunuz. Rakipleriniz elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor. Böyle bir fark olabilir.

FUTBOL ÇOK DEĞİŞTİ
Futbolun çok değiştiğini söyleyebilirim. Tüm pozisyonlarda rekabet çok zorlaştı. Her idmana çıktığımda dünden daha iyi olmaya çalışan bir oyuncuyum. Fırsat geldiğinde takımım adına her şeyin en iyisini yapmaya çalışıyorum. 

“DÜNDEN DAHA İYİ OLMAYA ÇALIŞIYORUM”
Orta sahada çok kaliteli arkadaşlarımız var. Bunlar benim takım arkadaşlarım. Oynayabilmek için bir rekabet var tabi ki. Bu arkadaşlarımdan ben bir şeyler öğrendiğimi düşünüyorum. Dünden daha iyi olmaya çalışıyorum.

“İDOLÜM MESSİ”
İdolüm Messi ve bundan dolayı Dünya Kupası’nda Arjantin’i destekliyordum.

TÜRKÇE İLE ALTI DİL
Makedonca, İspanyolca, İngilizce… Birçok dil biliyorum. Türkçe ile 6 dil.

“SÖYLEDİKLERİNDE İNANMAMIŞTIM…”
Kendimi burada çok iyi hissediyorum. Bana bu şehrin 24 saat futbol ile yaşadığını söylemişlerdi ama inanmamıştım. Fakat dışarıya çıktığınızda bunu görebiliyorsunuz. Şehrin mutluluğu takımın aldığı sonuca bağlı olarak değişiyor.