TRABZONSPOR

Enis Destan'dan Flaş Trabzonspor Açıklaması

Abone Ol

Bordo mavililerin sezon başında Polonya'nın Warta Poznan ekibine kiraladığı Enis Destan samimi açıklamalarda bulundu. Başarılı futbolcu Trabzonspor'a dönüşünden Bayern Münih'e birçok konuda önemli sözler söyledi. Sezon sonunda yeniden döneceği Trabzonspor'da şampiyonluk yaşamak istediğini belirten başarılı yetenek Avrupa ile Türk futbolu arasındaki farka da dikkat çekti.

ADAPTE OLMAYA ÇALIŞIYORUM

Enis Destan, adaptasyon süreci sonrasında Polonya'ya alıştığını ifade ederek şu sözlere yer verdi; "İkinci devrede tamamen oynayacağım bir sezon olmasını istiyorum. Onun için de çok çalışıyorum." dedi. Enis Destan, Avrupa ile Türkiye'deki futbol arasında bazı farklılıklar olduğunu belirterek, "Onlara adapte olmaya çalışıyorum, olduğumu da düşünüyorum. Türk futbolu ile Avrupa arasında çok fazla fark yok ama biraz daha mantalite olarak farklı." 

Trabzonspor'a transfer olduğu ilk sezon bordo mavili camia ile birlikte şampiyonluk yaşadığını belirten Enis Destan, yaşadığı şampiyonluğun kendisi ve kariyeri adına çok özel olduğunu ifade etti.

TRABZONSPOR'DA OYNADIKTAN SONRA HEDEFİM BAYERN MÜNİH

Bordo mavili formaya hazır bir şekilde kavuşmak isteyen genç yıldız; "Sezon sonunda Trabzonspor'a döneceğim. Bu nedenle oynayarak gitmek, oraya hazır dönmek istiyorum. Orada da süre bulup goller atıp bir daha şampiyonluk yaşamak istiyorum. Orada da Bayern Münih'te oynamayı hedefliyorum. Lewandowski de idolüm zaten." dedi.

STOPER OLARAK BAŞLADIĞI KARİYERİNE FORVET OLARAK DEVAM EDİYOR

Alt yapıda stoper olarak başladığı futbol kariyerinde şimdi forvet olarak devam ettiğini belirten Enis Destan; "Alt yaş gruplarında stoper olarak görev aldığını kaydeden Enis Destan, sözlerini şöyle sürdürdü: "Oynadığım zamanlarda bile (Altınordu) başkanımız Seyit Mehmet Özkan'a forvet oynamak istediğimi dile getiriyordum. Onun dışında da son 17 yaş altı zamanlarında kariyerime tamamen forvet olarak devam ettim. Çok da başarılı bir sezon geçmişti, Türkiye şampiyonluğumuz vardı." ifadelerine yer verdi.

ADANA DEMİRSPOR - ALTINORDU MAÇINDA YAPTIĞI HAREKETLE GÜNDEME GELMİŞTİ

Enis Destan, 17 Yaş Altı Ligi'nde 2019'daki Adana Demirspor-Altınordu maçında haksız olduğunu düşündüğü penaltıyı dışarı attığını hatırlatarak, şunları kaydetti: "Ben saha içerisinde biraz daha duygularımla hareket eden bir futbolcuyum. Bunun dezavantajları oluyor tabii zaman zaman. Fakat kendime yapılmasını istemediğim şeyi rakibe yapmayı çok fazla sevmem. O yüzden bir daha olsa aynı şeyi yaparım." dedi.

{ "vars": { "account": "G-39SSKFJRW0" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-JV1786CP4L" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }