Ülkemizin en çok tercih edilen modelleri arasında yer alan ve ticari kullanımın yanı sıra binek olarak da sıklıkla tercih edilen Fiat Doblo modelleri için Kasım ayı fiyat listesi güncellendi. Gelen yeni fiyat listesi vatandaşlar için merak konusu oldu.

Fiat markasının en önemli modellerinden biriş olan ve sürekli olarak ek çok kişi tarafından tercih edilen otomobil modellerinden olan Doblo'lar ülkemizdeki popülaritesini koruyor.

Gerek binek amaçlı, gerekse ticari amaçla milyonlarca kişinin ilk tercihlerinden olan, fiyat/ performans eğrisinde önemli bir konuma sahip olan Fiat Doblo modelleri için Kasım ayı fiyat listesi yayımlandı.

Yeni gelen Fiat Doblo Kasım ayı fiyat listesi görenleri etkiledi. Gelen son bilgiler kapsamında Doblo modellerinde korkulanın olduğu ancak gelen zam oranının beklenenin çok daha altında olduğu bildirildi.

Ülkemizde sosyal medya platformlarında uzun zamanlardır "Enişte Doblo'su" olarak adlandırılan bu otomobil genç/ yaşlı fark etmeksizin milyonlarca kişi tarafından tercih ediliyor.

Milyonlarca vatandaş için merak konusu olan Fiat Doblo modellerinin Kasım ayı fiyat listesi Ekim ayı fiyatları ile birlikte haberin devamında, Kamu Gündemi adresinde...

Kasım ayı olması ile birlikte Fiat Doblo modelleri için Kasım ayı fiyat listesi merak konusu oldu. Öte yandan Ekim ayı ile birlikte Kasım ayı için fiyat karşılaştırması da aşağıda yer alan maddelerde listelenmiştir. İşte o fiyat listesi;fiat-doblo_2598

Easy 1.6 M.Jet 120HP E6D Final - (Manuel, Dizel)

Ekim: 396 bin 900 TL

Kasım: 416 bin 900 TL

Safeline 1.6 M.Jet 120HP E6D Final - (Manuel, Dizel)

Ekim: 412 bin 900 TLKasım: 432 bin 900 TL

Premio Plus 1.6 M.Jet 120HP E6D Final - (Manuel, Dizel)

Ekim: 432 bin 900 TLKasım: 452 bin 900 TL

Trekking 1.6 M.Jet 120HP E6D Final - (Manuel, Dizel)

Ekim: 442 bin 900 TL

Kasım: 462 bin 900 TL

İlgili fiyatlar 20 Kasım 2022 tarihi itibarıyla geçerli olurken, fiyatlarda değişiklik görülmesi muhtemeldir. En güncel ve doğru fiyatlar için Fiat yetkili satıcıları ya da iletişim kanalları ile görüşülmesi ve detaylı bilgi alınması tavsiye edilmektedir.