Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın doğum günü dolayısıyla Trabzon’da dikkat çeken bir karşılama programı düzenlendi. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nun kente gelişi sırasında havalimanında yoğun katılım yaşandı.

TRABZON HAVALİMANI’NDA YOĞUN KARŞILAMA

Recep Tayyip Erdoğan’ın doğum günü dolayısıyla çok sayıda partili ve Trabzonspor taraftarı Trabzon Havalimanı’nda bir araya geldi. Abdulkadir Uraloğlu, horon gösterileri ve meşaleler eşliğinde karşılandı.

Karşılama sırasında AK Parti Gençlik Kolları tarafından Bakan Uraloğlu’na Trabzonspor kaşkolu takıldı. Alanda Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Bakan Uraloğlu’nun fotoğraflarının yer aldığı pasta da getirildi.

Ekran Resmi 2026 02 28 003642

ERDOĞAN’A HEDİYELER TAKDİM EDİLDİ

Program kapsamında Bakan Uraloğlu’na forma, kasket ve mont hediye edildi. Hediyelerin Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ulaştırılmak üzere takdim edildiği belirtildi.

CHP’de Kılıçdaroğlu İddiası Gündemde
CHP’de Kılıçdaroğlu İddiası Gündemde
İçeriği Görüntüle

Erdoğan doğum günü Trabzon programı kapsamında kentte coşkulu anlar yaşanırken, gençlerin yoğun katılımı dikkat çekti.

YOĞUN PROGRAM TRAFİĞİ

Bakan Uraloğlu’nun Trabzon programı oldukça yoğun geçti. Gece saatlerinde KTÜ Trabzon Öğrenci Yurdu’nda gençlerle sahur programında bir araya gelecek olan Bakan, ertesi gün Ortahisar’da vatandaş buluşması gerçekleştirecek.

Program kapsamında esnaf ziyareti, Trabzon Şehir Hastanesi ve bağlantı yollarında inceleme, şehit yakını ve gazilere ziyaret ile iftar programı yer alıyor. Ayrıca Kanuni Sultan Süleyman Camii’nde teravih namazına ve Gençlik Kolları Ramazan Çadırı ziyaretine katılım sağlayacak.

Erdoğan doğum günü Trabzon etkinlikleri, kentte geniş katılımla gerçekleştirildi.

Ekran Resmi 2026 02 28 003652