Erkan Meriç ve Yağmur Öztürk’ün başrolde olduğu Yazgı dizisi yakında TV8 kanalında başlıyor.

Yakışıklı oyuncu Erkan Meriç’in hayranları uzun süredir böyle bir proje bekliyordu. TV8’in yeni günlük dizisi Yazgı ilk tanıtımı ile nefes kesti. Gündüz dizilerinin aranan yüzleri Yağmur Öztürk ve Erkan Meriç’i başrolde buluşturan diziden ilk detaylar geldi…

YAZGI DİZİSİ BAŞLIYOR

Yakında hafta içi her gün izleyicilerle buluşacak olan TV8'in günlük dizisi Yazgı fragman tanıtımları ile ilgi topladı. Ünlü oyuncu Erkan Meriç, Adını Sen Koy adlı günlük dizisiyle büyük bir ün kazanmıştı. Daha sonra Fox'un Gülümse Kaderine adlı dizisinde boy gösteren Meriç, Fırat karakteriyle ne kadar başarılı olsa da, dizi erken final yapmıştı.

Meriç'in hayranları kendisinden yine günlük bir dizi beklerken, hayaller gerçek oldu. Best Model unvanıyla piyasaya adım atan Erkan Meriç, 2012 yılında Beyaz Karanfil dizisi ile oyunculuğa başladı. Savaşçı ve Gülümse Kaderine'den sonra yeni sezonda TV8 izleyicisinin karşısına çıkacak.

Geçmiş ve aile kavramlarını ana tema alan Yazgı dizisi, karakterler arasındaki sırlar ve çatışmaları konu edinecek. Dizinin yayın tarihi henüz bilinmese de, başrollerden gelen afiş ve tanıtım fragmanları büyük ilgi gördü.

Yapımını Acun Medya’nın üstlendiği, başrollerini Erkan Meriç ve Yağmur Öztürk’ün paylaştığı dizinin geniş bir senarist ekibi var. Hakan Şahin ve Filiz Polat Turan ise yönetmen koltuğunda oturacak.

Yazgı oyuncuları arasında Alper Türedi, Buket Dereoğlu, Numan Çakır, Elvan Boran, Ufuk Kaplan, Cem Baza, Derya Kurtuluş Oktar, Hülya Diken, Halil İbrahim Yılmaz, Melih Özkaya, Zeynep Utku, Ceren Yavuz, Denisa Gültekin, Yasemin Nur Öztürk ve Cemal Gönen gibi isimler de yer alıyor.

İşte, Yazgı fragman tanıtımı!

Editör: Didem Bektaş