Ersa Saat, 1986 yılında Türkiye’nin dört bir yanındaki müşterilere kol saatleri, güneş gözlükleri, masa ve duvar saatleri gibi aksesuarları indirimli fiyatlarla ve birinci sınıf hizmet aracılığıyla sağlama misyonu ile yola çıkmıştır. Bu amaçla dünyanın en kaliteli ve popüler saat markalarının yetkili distribütörlüğünü üstlenerek tasarımları, farklı beklentileri ve gustoları olan müşterilerinin beğenisine sunar. Ersa Saat güvenilir aksesuar ortağınız olarak stilin lüks yönü olan saate yatırım yapma konusunda uzman tavsiyesi ve rehberliği ile birinci sınıf hizmet sunma hedefi ile hareket eder. Her sezon trendleri yakından takip ederek müşterilerine en başarılı markaların en iyi saatlerini ulaşılabilir fiyat ve %100 memnuniyet ayrıcalıkları ile satın alma fırsatı verir. Bu nedenle yılın her dönemi rüya saatinizi bulmanıza yardımcı olmak için en iyi ve en popüler markalardan oluşan endüstri lideri bir seçkiye sahiptir.

Üstün Saatçilik Hizmeti

Teknoloji, yenilik ve üst düzey saat pazarındaki eşsiz küresel deneyimden güç alan Ersa Saat, süreçlerine, hizmetlerine ve ekibine sürekli yatırım yaparak güçlü bir sermaye oluşturmayı ve sektörde lider olmayı başarmıştır. Ersa Saat büyüdükçe ulaşılabilir fiyatlarla satın alma kapasitesini de müşteri ihtiyaçları ve başarılı bir iş modeli çerçevesinde geliştirmiştir. Stoklu ve sevkiyata hazır ürünlerle müşterilerine akıllı bir alışveriş deneyimi yaratmak ve en iyi hizmeti vermek Ersa Saat için bir tutkudur. Bu doğrultuda Türkiye’nin en iyi saat uzmanlarından oluşan ekibi, dünyaca ünlü markaları en iyi fiyat ve üstün hizmet ile sunma arzusuyla hem online hem de fiziksel platformlarda çalışır. Size en son trendleri sunabilmek için piyasadaki yeni ürünlerin zirvesinde kalmayı hedefler. Aynı zamanda fiyat, talep ve arz dengesinde benzersiz bir iş modeli oluşturarak yalnızca Türkiye’deki saatseverlere özel koleksiyonlar da oluşturur. İster en yeni stilleri ister klasik modellerden birini isteyin, ihtiyacınız olan saatleri Ersa Saat güvencesi ile bulabilirsiniz.

Pazardaki seçenekler, mevcut en iyi markalardan binlerce farklı saat ve aksesuar ile sürekli değişmektedir. Bu doğrultuda Ersa Saat, saatseverlerin daha geniş bir çevrim içi teklif yelpazesine ve daha iyi fiyatlara ihtiyacı olduğunu fark ederek online ve diğer satış kanallarına sürekli yatırım yaparak büyümektedir. Bu, gerçek bir pazar üstünlüğü sağlayarak Quartz saat piyasasının %20 gibi büyük bir kısmına tek başına hakim olmayı beraberinde getirmiştir. Dünya çapında en iyi markaların en popüler modellerinden oluşan her beş Quartz saatten bir tanesi Ersa Saat güvencesi ile müşterilere sunulur. Ersa Saat, yalnızca saat sektörünü domine etmekle kalmaz aynı zamanda TÜİK verileri doğrultusunda Maxell mikro pil satışında pazardaki en büyük payı üstlenme başarısına da ulaşır. Türkiye çapında 2.000’in üzerinde noktada saat tutkunlarının güvenilir adresi olmaya ve sektörün gelişimine katkı sağlamaya tüm hızıyla devam eder.

Her Beklentiye Uygun Rakipsiz Seçim

Ersa Saat, online satış seçeneklerinde de müşterilerine kendi evlerinin rahatlığında, rekabetçi fiyatlarla geniş bir kaliteli saat yelpazesi sunar. Bu doğrultuda Türkiye çapında en büyük yetkili saat distribütörlerinden biri olarak koleksiyonunu mevcut en iyi markalardan binlerce ürün ile sürekli günceller. Saat endüstrisindeki yaklaşık 40 yıllık deneyim sayesinde, çok sayıda marka görünürlüklerini ve satışlarını artırmak için Ersa Saat’e güvenmektedir. Uzun süreli ve oldukça güçlü olan bu güven sayesinde Ersa Saat online satış kanallarında endüstrinin önde gelen markalarının en heyecan verici ürünleri yer alır. Casio, Pierre Cardin, Bulova, Swiss Military ve Timberland gibi tüm dünyada farklı beğeni ve ihtiyaçları olan kullanıcıların en çok tercih ettikleri markaların koleksiyonları eşzamanlı olarak Türkiye’deki saatseverlere sunulur. Siz de çevrimiçi olarak elbise saati, spor saati, masa veya duvar saati arıyorsanız yaşam tarzınıza uygun ürünleri bulmak için Ersa Saat’te bulunan markalar hakkında çok daha fazlasını keşfedebilirsiniz.

Dünyaca Ünlü Saat Markaları Ersa Saat Güvencesinde!

1970 yılında Japonya’da üretildiğinden beri tüm dünyada en çok satılan saat markalarından biri olan Casio, yaratıcılık ve kalitenin buluştuğu ürünleri ile Ersa Saat bünyesinde yer alır. Tüm dünyayı etkisi altına retro dijital saat akımını günümüze taşıyan markanın koleksiyonu en kaliteli ürünlerle sürekli güncellenerek Türkiye pazarına sunulur. Tüm fiziksel koşullara meydan okuyan G-Shock serisi ise Ersa Saat’in büyük bir sermaye ile yönettiği iş modelinin merkezinde yer alır. Ersa Saat tasarım, teknoloji ve stilin buluştuğu Casio saatlerini herkesin deneyimlemesi için Türkiye’nin farklı bölgelerinde 3 adet G-Shock Casio Store kurmuştur. Kaliteyi ve teknolojiyi üstün fiyatlandırma ve hizmet felsefesi ile buluşturma amacında olan Ersa Saat, aynı zamanda Casio hesap makinelerinin de distribütörlüğünü üstlenmektedir. Hem stilin hem de teknolojinin sınırlarını zorlayan Casio kadın, erkek ve çocuk koleksiyonunda herkese uygun onlarca farklı ürün bulabilirsiniz.

Ersa Saat, İsviçre saatçilik sanatına göre tutku ve hassasiyetle üretilen Swiss Military koleksiyonunun da Türkiye’deki yetkili satıcısıdır. Aktif bir yaşam tarzına sahip olan ve aynı zamanda saatin sanatsal yanını öne çıkarmak isteyenler için mükemmel bir marka olan Swiss Military, yüksek kaliteli ürünleri ile saatseverlerin beğenisine sunulur. Geleneksel ve modern çizginin mükemmel dengesinde yer alan markanın en özel ürünlerini Ersa Saat’in %100 müşteri memnuniyet felsefesi ile koleksiyonunuza ekleyebilirsiniz. Cesur ve zarif saatler söz konusu olduğunda Fransız tasarımlarının eleganlığını yansıtan Pierre Cardin markasına da şans verebilirsiniz. Bağımsızlığı, özgünlüğü, özgüveni ve cesareti ile uygun fiyatlı lüks ürünlere sahip Pierre Cardin, Ersa Saat bünyesinde en çok tercih edilen markaların başında gelir. Pierre Cardin'in uygun fiyatlı lüks saatleri, Ersa Saat seçkisinde çeşitli tonlarda, boyutlarda ve tasarımlarda mevcuttur.

Mükemmellik, verimlilik ve hassasiyet dengesini kaliteli işçilik ve sürekli yenilik felsefesi ile buluşturan Bulova ise gustosu yüksek Ersa Saat müşterilerinin tercih ettikleri markaların başında gelir. 19. yüzyılın başlarından beri saat sektöründe bulunan marka, teknolojinin peşinden koşan ruhu ile uzun yıllardır saatseverlerin ilgi odağı olmayı başarmıştır. Zarif, kaliteli ve şık Bulova saatleri ile zamanın ritmini en iyi şekilde tutmak için Ersa Saat ayrıcalıklarından yararlanabilirsiniz. Timberland ise çok yönlü ve sağlam saat arayışında Ersa Saat seçkisindeki en değerli markalardan bir diğeridir. Doğadan ilham alan koleksiyonda akıllıca hazırlanmış ve aynı zamanda uzun yıllar kalitesini koruyabilecek kadar yüksek kaliteli kadın ve erkek saat modelleri yer alır. Konik deri kayışı ile ünlü Timberland saatler, özellikle günlük maceralarınıza stil ve işlev katmak için Ersa Saat güvencesi ile sunulur.

İster kendinize özel bir aksesuar ister sevdiğiniz kişilere bir hediye alın, Ersa Saat; ilham veren, güven oluşturan ve insanların yaşamına dokunan birbirinden şık saatler sunar. Bu doğrultuda Türkiye’nin her yerinde binlerce mutlu ve memnun müşteriye sahip Ersa Saat, içinizin rahat etmesi için her saatin dikkatle incelendiğini ve çıkış tarihinin gözden geçirilip onaylandığını size temin eder. Ayrıca kapsamlı satış sonrası müşteri hizmetleri sunarak saatinizin bakımı ve en iyi durumda tutulması konusunda daima destek verir. Siz de telefon, e-posta, WhatsApp üzerinden uygulama içi iletişim ve Türkiye’nin dört bir yanındaki showroomlar ve satın alma ofisleri aracılığıyla istediğiniz zaman Ersa Saat ile bağlantı kurabilirsiniz.