Batuhan resti çekti!

Trabzonspor'un gündeminde olan 1.96 lık Batuhan Karadeniz başkanları Halil Üner e gözdağı vererek  Trabzonspor dan başka hiçbir takıma gitmiyorum.

Ya kolaylık sağlarsınız ya da burada kalıp anlaşma yaptığım rakamı kuruşu kuruşuna alırım” diyerek rest çektiği öğrenildi. Batuhan’ın bu restini gören başkan Ünal oyuncunun menajerini çağırarak “ Yıllık Kiralık 200 bin euro, sezon sonu satış opsiyonu olarak ta Haziran’da ödemek şartıyla 1 milyon 900 bin Euro. Ben Batuhan’ı Beşiktaş’tan 2 milyon Euroya aldım. Burak Yılmaz gibi patlarsa 10 milyon euroluk oyuncu olur. Trabzonspor bu şartları kabul ederse alır etmezse bizim için sorun yok” dediği öğrenildi.

Yanal ile neler yaşadı!

Bu arada Batuhan Karadeniz’in Ersun Yanal ile ipleri koparmasının nedeni de ortaya çıktı. Yanal’ın bir antrenmanda kendisine “ Bu dünyada iş olduğunu bilseydin ananın a… çıkmazdın” dediği için Batuhan’ın idmanı terk ederek bir daha çalışmalara katılmadığı belirtildi.

Yanal’ın Trabzonspor’u çalıştırdığı dönemlerde de bu gibi söylerde bulunduğu ve bazı oyunculardan uyarı aldığı belirtiliyor. Batuhan Karadeniz Trabzonspor’un kendisini heyecanlandırdığını belirterek “ Kendimi kabul ettireceğim, heyecan yaşayacağım tek kulübün Trabzonspor olduğunu düşünüyorum. Kısmetse olsun değilse hiç olmasın” diyerek yönetime mesaj yolladı.

Kaynak : Taka

Editör: TE Bilişim