Ersun Yanal'ın Maç Sonu Yorumu

Abone Ol

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, sezonun açılış maçında 3-0 mağlup oldukları Bursaspor karşılaşması sonrası konuştu.

Hazırlık açsından önemli bir maç olduğunu vurgulayan Yanal,''Böyle bir hazırlık maçında bunları görmek güzel. Biz iyi bir takımız, organize bir takımız. 45 dakika oynadığımız oyunu geri çevirmek için mücadele edebilirdik ama penalıyla oyundan düştük. Hazırlık maçında böyle bir durumu yaşamak bizim için bir avantaj. 7 oyuncunun ilk defa seyircinin karşısına çıktığı bir takımız. Oyuncular çok geç katıldılar. 6 gündü birlikte olduğumuz oyuncular var. İsimleri daha yeni öğrenmeye başladılar. Umutlandığımız süre, kötü oynadığımız süreden daha fazla. Taşlar yerine oturacaktır. Takımın sevgisini, ilgisini biriktireceğiz ve gelecek yıl  istediğimiz dokunuşlarla takımı ileri götüreceğiz. Taraftarımızın sabrına çok ihtiyacımız var. Castillo'dan, Ibanez'den Bero'dan oluşan genç bir kadromuz var. Hepsi kaliteli ve genç oyuncular. Farklı bir takım geliyor. Ve bu takım emin olun ki lig başladığında bu tarzı görmeyeceksiniz. Daha oturaklı bir takım olacaktır. Takımıza katılacak bir kaç oyuncu daha olacak. Bu sezonu iyi yerde bitirmek ve ondan sonra gelecek sezon biriktirdiğimiz bu takımı ileriye dönüştüreceğiz. '' dedi.

{ "vars": { "account": "G-39SSKFJRW0" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-JV1786CP4L" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }