Trabzon’un Sürmene ilçesinde eski belediye başkan yardımcısı olarak görev yapan Ali Aydın, Rize’ye bağlı Sarayköy bölgesinde uğradığı bıçaklı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Olay, bölgede büyük üzüntü ve tedirginlik yarattı.

Edinilen bilgilere göre, Ali Aydın’a henüz bilinmeyen bir nedenle bıçaklı saldırı düzenlendi. Ağır yaralanan Aydın, olay yerinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Saldırının ardından güvenlik güçleri tarafından geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

ŞÜPHELİ HOPA’DA KAÇARKEN TESPİT EDİLDİ

Olayla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında saldırıyı gerçekleştirdiği öne sürülen şüphelinin kimliği belirlendi. Zanlının, olay sonrası Artvin’in Hopa ilçesine gelerek kaçmaya çalıştığı tespit edildi. Güvenlik güçleri ile şüpheli arasında kısa süreli bir kovalamaca yaşandığı öğrenildi.

Trabzon Arsin Sahil Parkı İçin 62 Milyon TL Yatırım
Trabzon Arsin Sahil Parkı İçin 62 Milyon TL Yatırım
İçeriği Görüntüle

Yetkililer, bölgede güvenlik önlemlerinin artırıldığını ve şüphelinin yakalanmasına yönelik çalışmaların aralıksız sürdüğünü bildirdi.

KAÇIŞ GÜZERGÂHINDA ARAÇTA İNCELEME

Olay yeri inceleme ekiplerinin, şüphelinin kaçış güzergâhında bıraktığı araçta detaylı inceleme yaptığı belirtildi. Araçtan elde edilecek delillerin soruşturmanın seyrini netleştirmesi bekleniyor.

Soruşturmanın Hopa İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince titizlikle yürütüldüğü, olayın tüm yönleriyle aydınlatılması için çalışmaların devam ettiği kaydedildi.

Eski Belediye Baskani Bicakli Saldirida Oldur 19437035 Amp

SORUŞTURMA SÜRÜYOR

Ali Aydın’ın ölümüyle sonuçlanan saldırının nedeni henüz netlik kazanmazken, yetkililer olayın aydınlatılması için tanık ifadeleri ve teknik deliller üzerinde yoğunlaşıyor. Soruşturma kapsamında yeni gelişmeler oldukça kamuoyunun bilgilendirileceği belirtildi.