Eskişehir'de Trabzonspor Futbolcularını Ateşleyecek Pankart

Abone Ol
Trabzonspor Spor Toto Süper Lig mücadelesinde yarın akşam Eskişehirspor ile karşılaşmak üzere bugün Eskişehir'e gitti. Eskişehir'e inen bordo maviliyi kafileyi taraftarlar anlamlı bir pankartla karşıladılar. 2010-2011 sezonunda yine 22 Nisan'da oynanan karşılaşmayı hatırlatan taraftarlar futbolculara bu pankartla önemli bir uyarıda bulundular.

İki sezon önce oynanan karşılaşmada Trabzonspor Eskişehir'de iki puan bırakmak zorunda kalmıştı. 3 Temmuz sonrasında ise o karşılaşmada Eskişehirspor teknik direktörü Bülent Uygun ile yine aynı takımın futbolcusu olan Ümit Karan o maçla alakalı teşvik suçlamasıyla karşı karşıya kalmıştı. Böylelikle Eskişehirspor'un o maçtaki direnci de anlaşılmıştı.

Yarın yine bir 22 Nisan'da oynanacak maç öncesi Trabzonspor taraftarları bu önemli konuyu Eskişehir'de futbolculara hatırlattılar. "22 Nisan 2011- 22 Nisan 2013 Yapılanları Unutma Koy Ruhunu Ortaya"  yazılı pankart bu deplasmanın taraftarlar açısından ne kadar önemli olduğunun altını çizdi.




{ "vars": { "account": "G-39SSKFJRW0" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-JV1786CP4L" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }