Esra Erol'un programında olay gelişme! Kızı 3 Çocuk Babasına Kçtı Südütyo Dona kaldı!

Abone Ol

ATV ekranlarının sevilen programı farklı hayat hikayeleri ile izleyici ile buluşuyor. Esra Erol'un programında ele alınan konu izleyici çok şaşırttı. İzleyicilerin aklında Mevla Salih'i affedecek mi sorusu bulunuyor. Programa çıkan Hayri Uysal 17 yaşındaki kızı Nilüfer'i aradığını belirtti. Anne kızının 3 çocuklu evli bir adama kaçtığını ve onunla birlikte yaşadığını söyleyerek Esra Erol'da yardım istedi. Salih Kaya programa katılarak anlatılanların gerçek olduğunu Nilüfer'in sevgilisi olduğunu ve şu an eşi ile birlikte aynı evde yaşadıklarını söyledi. Programa  Salih Kaya'nın eşi Mevla katıl katılarak eşi Salih'ten asla boşanmayacağını belirtti. Bugün ise Esra Erol'a katılan Salih Kaya'nın eşi Mevla kararını açıklayarak herkesi şok etti.

ATV ekranlarında farklı hikayelerle izleyici ile buluşan Esra Erol'un programına bugün yine inanılmaz kişiler ve olaylar yer aldı. Esra Erol'un programına kızını arayan Hayriye Uysal katıldı 19 yaşındaki kızı Nilüfer'i aradığını belirtti kızı Nilüfer'in evli ve üç çocuk babası bir adamla kaçtığını ve o kişiyle yaşadığını belirterek yardım istedi.

Sapık İlişki

Kızı  Nilüfer'in kaçtığı adam Salih Kaya programa katılarak söylenenleri doğruladı ve Nilüfer ile birlikte yaşadığını belirtti. Bu gelişmelerin ardından Salih Kaya'nın eşi Mevla programa katılarak Salih'ten asla boş almayacağını belirtti. Sonrasında  yaşanan olay izleyicileri şok etti Mevla’nın son kararı bakın ne oldu? Esra Erol programda bu durumun kesinlikle aşk olmadığını ve sapkınlık olduğunu belirtti ve ardından Salih Kaya'yı stüdyodan kovdu. 19 yaşındaki Nilüfer Salih Kaya'nın eşi Mevla Kaya saldırmıştı kızının bu ahlaksız tavırlarına dayanamayan anne Hayriye Uysal bu durum karşısında sinirlerine engel olamadı. Programda  yaşanan son duruma göre Salih eşi Mevla'dan özür diledi. Bunu duyan Hayriye Uysal'ın kızı Nilüfer Uysal stüdyoyu terk etti ve bir yanlış anlaşılmanın olduğunu belirten Salih Mevla’nın kararını çok merak ediyor. Mevla sadece düşünmek istediğini belirterek izleyenlere şok etkisi oluşturdu.

ATV de farklı hikayelerle izleyici ile buluşmakta olan Esra Erol da yine inanılmaz kişiler ve olaylar yer almaya devam ediyor. Esra Erol'un programına kendi öz kızını aramakta olan Hayriye Uysal katıldı 19 yaşında olan kızının  Nilüfer'i aradığını söyledii kızı Nilüfer'in evli ve üç çocuk babası bir adamla kaçtığını ve o kişiyle yaşadığını belirterek yardım istedi.

{ "vars": { "account": "G-39SSKFJRW0" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-JV1786CP4L" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }