Fanatik İki Transferi Yorumladı

Abone Ol
"İkisi de tam isabet"

“Deniz Yılmaz, ligden düşen bir takımda 12 gol atma başarısı gösterdi. Serdar ise tüm olumsuzluklara rağmen istikrarlı performans sergiledi. Yönetimin ne kadar doğru transfer yaptığı kısa sürede anlaşılacak”  

“5+3 yabancı kontenjanı kuralının ardından tüm kulüpler yerli oyuncu arayışlarına başladı. Trabzonspor, Serdar Gürler ve Deniz Yılmaz konusunda elini çabuk tuttu ve iki futbolcuya da imza attırdı. Deniz, Süper Lig’e geç geldi. Özellikle Bursaspor’un gündemindeydi ama transferi gerçekleşmemişti. Sezon başı Elazığ 200 bin Euro gibi uygun bir fiyata işini bitirdi. 26 yaşındaki oyuncu da küme düşen takımda 12 gol atarak kalitesini gösterdi. Çoğu zaman tek forvet oynadı. Birebirde çok etkili. Sırtı dönük iyi işler yapıyor. Tekniği yüksek. Her iki ayağını da kullanıyor. Tek eksiği sert savunmalar karşısında çabuk oyundan düşüyor. Bu yüzden Elazığ’da Okan Buruk, onu Batuhan’la oynattı. Asıl kalitesi de o zaman meydana çıktı. Serdar Gürler ise Elazığspor’un ‘Süper Üçlüsü’nden biriydi. Deniz Yılmaz’ın sabit oynadığı sistemde; Serdar Özkan’la sürekli yer değiştirdi. Sıkışan oyuna her zaman renk getirdi. Özellikle Trabzonspor’un oturtmak istediği hızlı hücum yapısına çok uygun. Çünkü sezon boyunca süratiyle dikkat çekti.” 

‘Taraftar sabrederse...’ 

“İçe kat edebiliyor. Sıfıra inip tehlikeli ortalar kesebiliyor. Her iki ayağını da kullanabiliyor. Ters ayakla kaleyi düşünebiliyor. Elazığspor’da alacaklarında sezon boyunca sıkıntı yaşamasına rağmen istikrarından ödün vermedi. En önemli özelliği gerçek bir takım oyuncusu olması. Taraftar biraz sabrederse Trabzon yeni bir yıldız daha parlatabilir. Çünkü eksiği, devamlılığı yok ama bunu aşabilir. Trabzonspor yönetimi bu iki oyuncuyu alarak ne kadar doğru iş yaptığını sezon içinde anlayacak.”  
{ "vars": { "account": "G-39SSKFJRW0" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-JV1786CP4L" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }