İstanbulspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, Trabzonspor teknik direktörlüğüyle ilgili, "Şu ana kadar hiç böyle bir şey düşünmedim. Olumlu bakan herkese teşekkür ederim. Bu bir süreç. Şu an için böyle bir gündem yok." dedi.

Süper Lig'de hafta sonu Beşiktaş'la zorlu bir maç oynayacaklarını belirten Fatih Tekke, "Oyuncu sayımız fazla gözüküyor ama istediğimiz kaliteyi yakalayabilmiş değiliz. Kulübün çok iyi bir ortamı var. Burada çok fazla oyuncuyla çalışmıştık. Yeni gelen oyuncularla ilgili süre kaybımız oluyor. Cumartesi zor bir maçımız var puan ve puanlar alabilirsek bizim için çok ço ekstra olacak." dedi.

Ligde kalma yarışıyla ilgili soruya ise Fatih Tekke, "40 puanın üzeri kalmak için yeterli gözüküyor ama belli olmuyor. Her takım her takımdan puan alabiliyor. Ekstra puanlar çıkartanlar olabiliyor. Bizim hedefimiz yarışta olduğumuz takımlardan puan almak ve mağlup olmamak. Kalmak için avantajlı gözüküyoruz ama en dezavantajlı konumda olan biziz." yanıtını verdi.

Fatih Tekke, Trabzonspor teknik direktörlüğü için şu anda herhangi bir gelişme olmadığını belirterek şu ifadeleri kullandı, "Şu ana kadar hiç böyle bir şey düşünmedim. Cumartesi günü çok ciddi bir maçımız var. Sosyal medya ve televizyonda konuşuluyormuş ama takip etmedim. Trabzonspor'la ilgili gündem gayet normal. Duygularımızı ve düşüncelerimizi yenilememize gerek yok. Böyle bir gündem yok. Ben her zaman söyledim, Trabzonspor'a teknik direktör olarak dönme isteğim herkesin malumu ama şu anda İstanbulspor'da görevdeyim. Olumlu bakan herkese teşekkür ederim. Bu bir süreç. Şu an için böyle bir gündem yok."

Editör: Haber TS