Trabzon kararını verdi”

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Cumhurbaşkanı adayları Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş’la birlikte dün Trabzon’da geniş katılımlı bir miting gerçekleştirdi. Havanın yağmurlu olmasına rağmen mitinge yoğun ilgi vardı. Gelen vatandaşlar miting alanına sığmayınca, İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Fatma Başkan’ın talimatıyla Atatürk Alanı’nın üst bölgeleri de açıldı.

TEŞKİLATLARIMIZ ÇOK EMEK VERDİ

Miting hakkında konuşan Fatma Başkan, “Katılımın üst düzeyde olduğu bir miting gerçekleştirdik. Öncelikle milletvekili adaylarımıza, il teşkilatlarımıza, ilçe başkanlarımıza, ilçe teşkilatlarımıza, kadın kollarımıza, gençlik kollarımıza, teşekkür etmek istiyorum. Süreç boyunca gerçekten çok çalıştılar ve emek verdiler. Her şey muhteşemdi. Genel Başkanımız Meral Akşener, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adaylarımız Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş’ı çok iyi şekilde ağırladık. Millet İttifakı il, ilçe başkanlarımıza ve teşkilatlarını da katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Emek veren bütün arkadaşlarımıza tekrar tekrar teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

EMNİYETE TEŞEKKÜR

Emniyet teşkilatına da özellikle değinen Fatma Başkan, “Emniyet teşkilatımıza da ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Güvenlik konusunda gerekli tedbirlerin hepsini aldılar. Sürekli bizlerle iletişim halindeydiler. Emniyet Müdürümüz sayın Murat Esertürk, konuyla özel olarak ilgilendi. Kendisine ve emniyet mensuplarımıza, hassasiyetleri için tekrardan teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

“EN ÖZEL TEŞEKKÜR HEMŞEHRİLERİMİZE”

Trabzon halkına özellikle teşekkür eden Fatma Başkan şu ifadeleri kullandı: “En özel teşekkürü Trabzonlu hemşehrilerimize etmek istiyorum. Her şeye rağmen geldiler ve alanı doldurdular. Yağan yağmurun altında bizleri yalnız bırakmadılar. Emeklisi, çalışanı, öğrencisi, STK temsilcisi, esnafı, her kesimden insanımız alandaydı. Coşkunun hat safhada olduğu, muhteşem bir mitingdi. Gelen vatandaşlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz. Trabzon kararını vermiştir. Türkiye İYİ olacak, az kaldı.”

Editör: Haber TS