Beren Saat ve Engin Akyürek'in başrollerini paylaştığı Fatmagül’ün Suçu Ne dizisi İspanya'da uyarlandı. Türk dizisi İspanyolların beğenisini topladı.

2010-2012 yılları arasında Kanal D’de yayınlanan Fatmagül’ün Suçu Ne dizisi İspanya’da uyarlandı. Ay Yapım imzalı fenomen dizi bir dönem ülkemizde reyting rekoru kırmıştı. Dizinin başarısı şimdi de dünyaya açıldı. Daha önce de pek çok ülkede uyarlanan dizide başrolleri Beren Saat ve Engin Akyürek ikilisi paylaşmıştı.

Fatmagül’ün Suçu Ne İspanya uyarlaması kısa sürede ülkede büyük ilgi gördü ve reyting rekoru kırdı. Türk dizi sektörünün yurt dışındaki başarıları göğsümüzü kabartıyor. Yeşilçam'dan sonra televizyona uyarlanan Fatmagül’ün Suçu Ne dizisi yıllar sonra yabancı ülkelere de yayın hakları satılan yapımlardan oldu.

Geçtiğimiz 1 yılda Kadın, Anne, Sadakatsiz, Kara Para Aşk gibi dizilerimiz de İspanya'da uyarlandı. Fırat Çelik, Kaan Taşaner, Engin Öztürk, Buğra Gülsoy, Esra Dermancıoğlu, Musa Uzunlar gibi oyuncuların da rol aldığı fenomen dizi şimdiye dek 149 ülkede gösterildi.

Fatmagül’ün Suçu Ne?, İspanya’da tüm platformlarda yer alan diziler sıralamasında 5’nci sırada yer alarak büyük bir başarıya imza attı.

Editör: Didem Bektaş