31 yaşındaki basketbolcu, AsistAnalize verdiği röportajda özellikle Fenerbahçe ve diğer büyük maçlarda agresif görüntüsü ile ilgili konuştu.

Fenerbahçe taraftaranın kendisine karşı tahrik edici söylemlerde bulunduğunu bunun da belki 61 numaralı formayı giymesinden kaynaklandığını ifade eden Göksenin Köksal, “Son yıllarda hiç problem yaşamadım. Son birkaç sene önce belki Vesely ile aramızda bir tartışma yaşanmıştır. Belki 61 numara giyiyorum diye Fenerbahçe taraftarı bana karşı… 

Bana karşı tahrik edici ya da kendi taraftarımızın önünde bir durum olursa; ben de buna sessiz kalmıyorum. Çünkü ben bu camianın kaptanıyım. Kendi seyircimizin önünde kimsenin bizi kışkırtmaya hakkı yok. Geçen sene Akatlar’a gittik, Ataşehir’e gittik ve maçı kazandık. 

Ataşehir’deki maçta kimse kimseye ağzını açmadı. Saha dışında çok Fenerbahçeli kardeşlerim var. Melih Mahmutoğlu’yla beraber büyüdük. Fenerbahçe taraftarıyla hiçbir sorunum yok. Bana karşı tahrik edici bir şey yapılırsa; ben kimsenin altında kalmam” ifadelerini kullandı. 

Göksenin Köksal, 1991 yılında Trabzon’da dünyaya geldi. Basketbola Galatasaray alt yapısından başlayan oyuncu, 2014 - 15 sezonunda Darrüşafaka’ya kiralandı. Ardından yeniden Galatasaray’a dönen basketbolcu, burada kaptanlığa kadar yükseldi. 

Editör: Haber TS