Bordo mavililer sosyal medya hesapları üzerinden ‘En büyük silahımız, oyun aklımız ve cesaretimiz’ diyerek paylaştığı derbi maçının hikayesinde teknik direktör Abdullah Avcı’nın dikkat çeken sözlerine yer verildi.

Abdullah Avcı, antrenmanlarda oyunun hızlı oynanması ve tek pasla atağa çıkılması konusunda uyarıları dikkat çekti. 

'BEN KEDİMİ ÇOK İYİ HİSSEDİYORUM'

Avcı’nın sözlerinden satır başları:

‘’Umarım güzel bir hafta sonu olur. Fırsat haftası olur. Onların kaygıları ve korkuları var sizinle alakalı. Okulun bahçesinde oynamaya çıkmayacağız. Bugün orada cesaretle baskılı yeni bir takım kimliğiyle orada hazır olacaksınız. Ben kendimi çok iyi hissediyorum”

3 TEMAS YAPMAYIN

“Onların ilk ciddi sınavı. Sıkıntıları var. Savunmanın arkasındaki oyuncular değişecek. Bunun ilgili özellikle hafta başından itibaren hocalar antrenmanlarda neler yapmamız gerektiğini anlattı. Eğer Fenerbahçe maçında Mendy, Mehmetcan ve Berat bu oyunu tek pasla çıkarız. Fenerbahçe maçında siz bu topa 3 temas yaparsanız alırlar saniyesinde oynarlar. Hemen çıkıp oyuna dahil olmamız gerekiyor”

ÖMÜR'E VURGU YAPILDI

“Özellikle baskıdan da geçişle az temasla oyunu çözebileceğimiz. Net çıkaracağımız pozisyonlar var. Ömür burada ne yapıyor ben baskıya gidiyorum, sinyal veriyorum. Ben ne kadar mesafe atıyorsam sizde öyle mesafe atın diyor”

'GALİBİYET BİZİ HIZLANDIRDI'

Trabzonspor'un İki Yıldızından Haber Var Trabzonspor'un İki Yıldızından Haber Var

Galibiyetin ardından Avcı takıma ise, ‘Herkes şu anda çok mutlu. Bizi hızlandırdı. Daha iyisini yapacağız. Yeterki enerjisini kaybetmeyin’ diyerek gelecek maçlar için mesajını verdi.

Editör: Haber TS