Jorge Jesus ve Nenad Bjelica'nın ilk 11'leri netleşti. Trabzonspor için ya tamam, ya devam derbisi! Fenerbahçe-Trabzonspor maç kadrosu!

Bugün Ülker Stadyumu'nda oynanacak olan derbi maçının kadrosu açıklandı. Saat 20.00'de başlayacak olan Fenerbahçe - Trabzonspor derbisini beIN SPORTS ekranından takip edebilirsiniz. Abdulkadir Bitigen'in yöneteceği mücadelede, Jorge Jesus ve Nenad Bjelica tarafından tasarlanan kadrolar şöyle:

FENERBAHÇE-TRABZONSPOR MAÇININ MUHTEMEL 11'LERİ

FENERBAHÇE: İrfan Can Eğribayat; Ferdi Kadıoğlu, Samet Akaydin, Attila Szalai, Luan Peres; Willian Arao; Arda Güler, Miha Zajc, Diego Rossi; Michy Batshuayi, Enner Valencia.

TRABZONSPOR: Uğurcan Çakır, Hüseyin Türkmen, Bartra, Eren Elmalı, Larsen, Siopis, Hamsik, Doğucan Haspolat, Trezeguet, Edin Visca, Maxi Gomez.

Öte yandan, ilk kez Trabzonspor'un başında Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Hırvat teknik adam Bjelica da bordo mavililerin 26 yıllık hasretine son vermek istiyor. Bugünkü derbide Trabzonspor'da Bakasetas cezalı, Dorukhan Toköz ve Stefano Denswil ise sakatlık sebebiyle maçta yer almayacak.

Editör: Didem Bektaş