Fenerbahçe'de Sosa Krizi

Abone Ol

Atakaş Hatayspor ile Fenerbahçe arasında oynanan karşılaşmayı yorumlayan Rıdvan Dilmen, Jose Sosa için sitemde bulundu.

Rıdvan Dilmen yaptığı açıklamlarda ''Bu ocak ayı için çok güzeldi ortam. Hoş Hatay, Orta Anadolu'ya göre daha ılıktır ama futbol oynamaya çok elverişli bir zemin, ender bulunuyor. Hatay güçlü ve hücumu seven, ofansif bir takım. Fenerbahçe de Galatasaray - Başakşehir maçı öncesi bir 3'ü alayım, derbiye bakayım diye bakıyor. Çok çok arzulu başladı Fenerbahçe. Hatayspor da Fenerbahçe'nin top kayıplarından pozisyon buluyor. Fenerbahçe sakin değil, acele oynamaya çalışıyor. Erol Hoca pas yapın diyor ama öyle oyuncular değil. Hızlı gitmek isteyen oyuncular. 'İyi bir Sosa' diye diye sezon bitti vallahi. Osayi'nin ısrarcı bir sıfıra inme özelliği var. Birkaç kez sallandı Mesut Çaytemel'in karşısında ve sonra girdi. O topu isabetli kullanmak da zordur aslında. Fenerbahçe için muhakkak Ozan Tufan toparlanmalı. 6-7 top kaybı yaptı. Bir tanesinde Gustavo'yu götürüyordu. Ozan toparlarsa Fenerbahçe rahatlar. Caner ve Nazım müthiş kademeler yaptı. Thiam etkili oynuyor. Enner'in de oyuna girmesi lazım. Mert Hakan da beklenenin altında kaldı. Fenerbahçe'nin ikinci yarıda ihtiyacı 3 harf, pas! Aklımda soru işaretleri vardı Szalai'yle ilgili. Avantaja oynatmasa hakem Szalai'ye kart. Eğer döndürürse Szalai'yi çabuk geçiyor. Oyunculara yakın oynamaya başlayıp hafif açılınca dönüşleri ağır. Tüm oyuncuları izlemesi lazım ligde. Döndürmemeye çalışması lazım. O yüzden ilk yarıda soru işareti kaldı. Hatayspor sakin bir takım. Güçlü bir kulüp olmuş. Maçtan sonra 1-1 veya 2-1 Hatay galibiyeti sürpriz olmaz. Hatay henüz oyunla gelemedi Fenerbahçe'ye. Oynayan bir takımdı. Hatalardan faydalanıyorlar. Skora bağlı Mesut Özil'in girişi. 1-0 dışında her skorda girer Mesut. 2-0'da veya 1-1'de girer. Kolay değil, uzun süredir oynamıyor. Ancak, güzel bir zemin var. Mesut'u sokarken kimi çıkaracağın önemli. En son çıkacak oyuncu Osayi. Daha hazır olmadığı için arkasında koşan oyuncular olacak. Valencia ve Thiam'ın performansları benzer. Thiam, daha çok ceza sahası çevresinde dolaşıyor. '' ifadelerine yer verdi.

SOSA'YA TEPKİ SESLERİ YÜKSELİYOR!

Trabzonspor sonrası Fenerbahçe'nin yolunu tutan Jose Sosa'nın istenilen seviyeye gelememesi tartışılırken üst üste yapılan transferlerde oyuncunun gözden düşdüğü haberlerini beraberinde getirdi.
 

{ "vars": { "account": "G-39SSKFJRW0" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-JV1786CP4L" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }