Trabzonspor’un evinde Antalyaspor ile 2-2 berabere kaldığı karşılaşmada, Antalyasporlu futbolcunun net bir şekilde topu el ile kale ağlarını göndermesine ve dakikalarca pozisyonun VAR’da izlenmesine rağmen gol verilmesi tepki çekerken, Fenerbahçe Sivasspor karşılaşmasında verilen skandal kararlar taraflı tarafsız bütün futbol severlerine tepkisine neden oldu.

TFF seçimleri sonrasında Türk futbolu Ali Koç’un kontrolüne geçtiği net bir şekilde gözlenirken, Fenerbahçeli isimlerde yaşanan adaletsizliğe isyan etmeye başladı.

TFF seçimleri ardından oluşan yeni yönetimin atamış olduğu hakemlerin sürekli olarak Fenerbahçe’nin lehine takdir hakları ile lige yön vermesi futbol camiasında büyük tepkilere neden oluyor.

İBRAHİM SETEN: BÖYLE KOLLANMAK İSTEMİYORUM

Fenerbahçe’ye yakınlığı ile bilinen İbrahim Seten sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, ”Serdar Aziz’in elle oynamasını penaltıyı vermemek; körlükle açıklanamaz…  Her kararı Sivas aleyhine olan hakem zaten art niyetli, gözünü kapatıyor ama VAR’da 5 kere izleyip pas geçiyor. Çok ayıp ya gerçekten. Ben bir Fenerbahçeli olarak böyle kollanmak istemiyorum.” Diyerek isyanını dile getirdi.

ibrahimseten